top of page

Vylepšujeme přepravu zásilek

Na konci minulého roku jsme Vám rozeslali mnoho zásilek s Vitestiny v krabicích vyrobených na míru z pevné, několikavrstvé lepenky s oddělujícími přepážkami a polepkami „Pozor křehké!“. Dopravci se svěřenými krabicemi nezacházeli vždy úplně předpisově, zvláště v hektickém, předvánočním období.

Proto jsme se rozhodli kvalitu přepravy vylepšit. Vystužili jsme krabice další vrstvou materiálu, který obal zpevní ze všech 6 stran a zároveň umožní pohlcení energie při případném nárazu. Parádní, nové a na míru zhotovené krabice jsme připravili na velikost pro 15 kusů a 6 kusů Vitestinu a tyto krabice budeme odesílat počínaje 19. lednem 2018 Podívejte se na ně do galerie na konci článku!

Objednávky v uvedeném množství jsou ideální z hlediska stability dodání. Pokud si pořídíte menší počet sklenic, nemusíte se obávat. Prázdné místo vyplňujeme jiným materiálem. Přání zákazníka je pro nás rozhodující!

Aby Vám byl Vitestin zase o něco blíž, chystáme se letos navázat spolupráci s prodejnami po celé ČR, kde si jej budete moci zakoupit a rovnou odnést domů. Seznam prodejen budeme postupně zveřejňovat na našich stránkách.

Kromě toho máte možnost osobního odběru v provozovně v Českých Budějovicích. Někteří naši zákazníci si pro Vitestin® jezdí dokonce i na kole.

Bezstarostnou přepravu až k Vám Vám přeje

Ing. Jiří Šuster

jednatel

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
bottom of page