top of page

Vitestin z pohledu léčitele



Běžně můžeme zkoumat, jak působí na tělo Vitestin® pomocí běžných lékařských testů. Zabýváme se tím ve výzkumné skupině. Což je metoda objektivní.

Další metodou (subjektivní) jak zjistit účinky produktu je to, jak se sami cítíte a najdete výsledky v našich recenzích na úvodní straně.

A nyní se nám naskytla možnost alternativního pohledu léčitelství. I nás moc zajímá, jak na tom Vitestin® je energeticky.

Vitestin® se dostal souhrou okolností k bývalému léčiteli, který projevil zájem ho vyzkoušet. Chtěl by vám o svém případu a o svých pocitech napsat sám, takže mu nechám prostor :)


Tak ještě jednou dobrý večer,


jmenuji se M a jsem bývalý léčitel. Mám ve zvyku všechno vyzkoušet vždy nejprve na sobě, než to doporučím někomu dalšímu. Váš Vitestin mě nadchl hned včera, má velmi příjemné energetické vyzařování. Všechno jsem si přečetl a výborně jsem se pobavil u příbalového letáku, v části o nařízení EU 1169. Nicméně si myslím, že už se brzy budeme moci oprostit od těchto hovadin, protože se EU rozpadá a ještě v letošním roce bude doufám po všem.


Musím konstatovat, že střeva obecně jsou velký problém. Často jsme se dostávali do situace, že bychom potřebovali člověka dole zašpuntovat a pak do něho něco nalít, aby to v něm vydrželo déle. Přesně si vzpomínám, že jsme toto téma často řešili. Nápad udělat gel, který vydrží ve střevě násobně déle, považuji za GENIÁLNÍ! Někdy bych se rád dozvěděl víc o tom, jak jste k tomu došel.


A teď už konkrétně. Gel je velmi příjemný, nedá se říci, že se to pije, spíše to do člověka vniká. Absenci nějaké příchutě považuji za výhodu. (mimochodem, zkoušel jste do toho něco přidávat, aby to bylo třeba pro děti přijatelnější?) Energeticky je to velmi vyladěné, připomíná to svou hladkostí energetizovanou vodu. Po hodině se v celém zažívacím traktu rozprostře blahodárný klid, po hodině a půl jsem měl dojem, že už to nemůže být lepší!


Několik postřehů po prvním dnu: pro velkého chlapa, určitě 2 sklenice denně. Přesně jsem cítil, že bych si ve 14 h dal nejraději další. U vážných případů by klid na lůžku aspoň během 1. dne mohl zvýšit účinnost přípravku. Zauvažovat o "dětské verzi" s nějakou příchutí anebo doporučit, co by se do toho mohlo přidat a v jakém množství, aby se to energeticky nerozhodilo.


Vyvodil bych z toho závěr, že se vám nepochybně podařilo vytvořit něco naprosto výjimečného a budu doporučovat všude, kde to bude vhodné. Připravujeme teď na webu SOLNICKA.COM eshop a Vitestinu určitě budeme věnovat zvláštní stránku.


Ať se dílo daří!


M


Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
bottom of page