Zkušenosti zákazníků

Skutečné příběhy

Jestli nás něco těší a dává smysl naší práci, pak je to zpětná vazba od našich zákazníků s užíváním Vitestinu®. Ve snaze být transparentní jsme vytvořili tuto sekci, ve které se naši zákazníci dělí o své konkrétní zkušenosti.

Podle zásad Google Adwords, které dodržujeme z důvodu inzerování na Google, nám není dovoleno uvádět reference s tvrzeními o konkrétních výsledcích, pakliže se nezřekneme odpovědnosti. Z toho důvodu Vás musíme upozornit na následující: není možné garantovat konkrétní výsledky a zkušenosti zákazníků se mohou lišit.

Přesto ručíme za to, že všechny reference jsou autentické a napsané konkrétními zákazníky, kteří od nás Vitestin® odebrali. Pokud máte zájem a chcete-li se s daným člověkem spojit a bude-li s tím daný zákazník souhlasit, předáme Vám kontakt. Napište si o něj.

Pro rychlejší hledání zmáčkněte Ctrl + F  a do otevřeného okénka vpravo nahoře pište přímo název, část slova  (např.: průjm, bezlep, celiak, zácp, alergi... ). Vyhledá Vám všechna tato slova v celém textu.

VIII-sklenice-verze-1-bez-lesku-LQ-sRGB.
98,3 %

Hodnotilo 129 uživatelů

Hodnocení

4,91 dle 129 hodnocení od našich zákazníků

průjem střevní záněty crohnova choroba n
Kinclová Jaroslava LELEKOVICE - vyprazdňování.jpg

Je mi 88 let, tudíž mám plno zdravotních problémů. Mimo jiné problémy s vyprazdňováním. Náhodou jsem viděla reklamu na Vitestin v časopise a objednala jsem ho. A dobře jsem udělala. Jsem velice spokojená, potíže pominuly a již mám třetí dávku a preventivně Vitestin budu brát dále. Doporučuji

28.7.2021

J. K. z Moravy
 

Pozn.: třetí dávka = třetí objednávka - celkem 16 ks

Měla jsem velké štěstí, chytnul mě žlučníkový záchvat, bylo mi strašně špatně. Dostaly se mi do ruky noviny, kde jsem si přečetla o Vitestinu, přírodním produktu vyráběném v Českých Budějovicích v laboratořích Jihočeského vědeckotechnického parku. Vytočila jsem číslo a ozval se mi úžasný a ochotný pán ing. Jiří ŠUSTER. Jakmile jsem mu řekla o mém problému urychleně a přednostně mi poslal první balení. Hned po druhé sklenici mi to začalo zabírat. Nyní jsem byla na vyšetření krve a výsledky dopadly výborně, což před touto léčbou nebylo. Ještě jsem u toho zhubla. Děkuji panu ing. Jiřímu Šusterovi a celému kolektivu, s úctou a velkým poděkováním.

25.7.20201

Jana Hornerová
 

Váš výrobek jsem objevil v roce 2019 v reklamě v časopise. Zkusil jsem jej užívat. Poprvé jsem si vzal 3 sklenice. A byl jsem překvapen, že se mi stolice docela upravila.  Po té jsem příležitostně VITESTIN využíval i v minulém roce. Na přelomu roku 2020/21 a po té i v roce 2021 se zopakovala léčba antibiotiky rozhodilo se mi zažívání. Tudíž jsme s manželkou usoudili, že objednáme větší počet dávek VITESTINU.

Zkraje přípravek zafungoval docela dobře, stolice se mi upravila po počátečním překvapivém průjmu. Ale to byl jen první den. Po té se již vše vylepšilo. Jako natruc jsem asi třetí den užívání dostal nějakou virózu, což jsem vůbec nečekal. To nesouviselo s užíváním VITESTINU, v užívání jsem asi tři dny ještě pokračoval, ovšem pak jsem přípravek vysadil, neboť jsem se díky viróze, kterou jsem trpěl především bolením hlavy, tekoucí rýmou a pálením očí. Chtěl jsem Vitestin užívat v klidu, kdy je jeho účinnost dle mého mínění účinnější. Což tedy úplně nevím, ale rozhodl jsem se tak. Nyní po přestávce v jeho užívání VITESTIN doberu.

Poslední užívání VITESTINU tedy bylo atypické, přesto jsem poznal, že mi pomáhá. A to především k úpravě stolice. Jde snadněji, bez prudkých reakcí konečníku, které se někdy  (nevím proč) dostavují. Celkově se v reakcích části  mého zažívacího traktu orientuji dost obtížně. I při rádoby dietní stravě (vaří mi moje dlouholetá manželka, která mne zná) a dodržování zásad jako je pravidelnost a střídmost ve stravě i požívaných tekutinách, přicházejí výkyvy a nedokážu si v některých případech zdůvodnit proč. 

Je mi jasné, že své problémy (stenózu konečníku, zúžení střeva po sešití, sníženou imunitu, otok pravé nohy, choulostivost na určité potraviny a omezenou výkonnost) nevyřeším, ale díky Vašemu přípravku dosáhnu vyšší celkové obranyschopnosti a vyrovnanosti funkce zažívacího traktu potažmo i psychické odolnosti. Neboť budu vědět, že mi VITESTIN rozhozené zažívání zklidní a upraví do přijatelnější podoby. Jsem velmi vděčný jednak autorovi či autorům tak vynikajícího přípravku a jednak za Váš vstřícný přístup včetně zvládnuté logistiky.

S pozdravem a přáním hezkého léta

18.7.2021

Ing. J.B., Kolín

Dobrý den,

děkuji za Váš přírodní produkt Vitestin, který mi již po deseti dnech užívání velmi pomohl. Prodělal jsem před dvěma roky infekci helikobakterem. Po následné léčbě antibiotiky jsem začal mít problémy se zažíváním. Měl jsem trvalou zácpu, neustále nafouklé břicho a s tím spojené bolesti. Bál jsem se cokoliv sníst. Nepomohly ani následné léky. Náhodně jsem objevil Vitestin, který jsem zakoupil v Písku ve zdravé výživě U Vlka a začal jsem ho užívat. Byl jsem mile překvapený, za jak krátkou dobu a jak hodně mi pomohl. Upravil jsem si také stravu (více zeleniny, luštěniny a co nejméně masa a mastných výrobku). Nadále Vitestin používám, byť v malém množství a mohu ho vřele doporučit všem. Ještě jednou děkuji a jsem s pozdravem

8.7.2021

Jaroslav F., od Písku

 
 
 

Více jak půl roku mne trápily bolesti břicha, pocit pálení v břiše a s tím spojené nevolnosti přicházely hlavně v noci. Vyšetření u lékaře, odběr krve, ultrazvuk, gastroskopie - nic neodhalilo příčinu. Když jsem uviděla v časopisu reklamu na přípravek Vitestin, hned jsem si na internetu našla Vaše stránky a recenze spokojených zákazníků rozhodly. Zavolala jsem na uvedené číslo, ochotná paní se mnou zkonzultovala můj problém a do tří dnů jsem obdržela svou zásilku (tři balení zdarma jako dárek navíc za doporučení obchodu, takže velké díky). Už po užití první sklenice se dostavila úleva, po využívání šesti dávek všechny potíže zmizely a zatím se nevrátily. Takže děkuju za tento skvělý přípravek. Těší mne o to víc, že je český. Rozhodně doporučuju, vyzkoušením nic nezkazíte a možná i Vám pomůže odstranit zdravotní potíže.

17.6.2021

Vl. Vydrová

 
 
 
 
 

Pozn.: Dávkou se zde myslí sklenička

 

Dobrý den, chci se podělit o zkušenosti s Vitestinem. Díky sedavému způsobu života během lockdownu jsem velmi zápasila s nadýmáním, a počínajícím pálením žáhy.

PAK MNĚ PŘIŠEL DO CESTY VITESTIN A BYLA TO JASNÁ VOLBA. VYPILA JSEM POSTUPNĚ 5 LAHVIČEK NA LAČNO RÁNO - 5 DNÍ A PAK JSEM BRALA 2 LAHVIČKY TÝDNĚ. PILA JSEM POMALU, PŘED VYPITÍM DŮKLADNĚ PROTŘEPALA. JE PO PROBLÉMU. TROCHU JSEM SE OBÁVALA PREVENTIVNÍ PROHLÍDKY U LÉKAŘE, A VŠE DOPADLO DOBŘE.

VITESTIN SE STÁVÁ PRAVIDELNOU SOUČÁSTÍ MĚHO ŽIVOTA, CHCI HO PÍT V DOBĚ 36 HODINOVÉHO PŮSTU, KTERÝ CHCI ZAŘADIT.

PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ VE VAŠÍ PRÁCI.

29.6.2021

Věra S., Praha

 
 
 
 

Je potřeba Vám velmi poděkovat za úžasný výrobek. Náš syn (36 let) měl na konci prosince 2020 vážnou operaci rozsáhlého zánětu slepého střeva, musel mít i nějakou dobu vývod. Váš prostředek Vitestin jsme objednali a syn jej denně využíval (ráno na lačno cca 60 % obsahu jedné sklenice a zbytek vždy odpoledne).
Vitestin přispěl k velmi dobrému postupu vyléčení, proto se syn rozhodl Vitestin používat i nadále a my se ženou budeme Vitestin používat preventivně.
Moc děkujeme.
S pozdravem

30.6.2021

Marie a Jaroslav, Šternberk

 
 
 

Dobrý den,

měla jsem dlouhodobé střevní problémy, záněty, průjmy s bolestmi břicha. Noci jsem trávila na záchodě. Lékaři mi nepomohli, ani antibiotika nezabrala.

Letos asi 10.března jsem na internetu objevila VITESTIN a po poradě s Vaší organizací - ing. Šustrem jsem jej začala užívat. Syn mi jej objednával v prodejně Hulín.

Využívala jsem 4 x 15 sklenic a dá se říci, že jsem se uzdravila. Pomalu se vracím i k normální stravě. Za měsíc mi bude 89 let a cítím se zdravá. Musím říci, že hned po první vypité sklenici jsem se poprvé v klidu vyspala.

Chci Vám proto poděkovat za Vaši pomoc.

25.6.2021

H. Zdeňka, Varnsdorf

 
 
 
Kvapilová Olga LEDENICE - antibiotika průjem.jpg

Před 25 lety jsem prožila těžký stres, ve kterém jsem žila 6 roků. Pak přišla chřipka a silný zánět močového měchýře, silná antibiotika o sobě mi odrovnala imunitu a začaly problémy, které se během roku stále zhoršovaly. nebudu se rozepisovat kolik jsem snědla jogurtů a různých doplňků stravy, ale stále se ty problémy zhoršovaly. Až letos jsem objevila v novinách váš přípravek Vitestin, to byl snad už poslední pokus. Po druhé dávce se snad stal zázrak. Využívala jsem třetí dávku a budu pokračovat, protože problémy se zmenšily nejméně o 70 %. Proto můžu napsat, že vám opravu ze srdce děkuji.

25.6.2021

Olga, Jižní Čechy

 
 
 

Pozn.: 1 dávkou se myslí 1 krabice po 15 ks skleniček.

 
 
 

Dobrý den, mohu potvrdit přetrvávající pozitivní účinky Vitestinu, popsané v mé dubnové recenzi, u mé dcery, která má řadu autoimunitních onemocnění. Projevy psoriázy jsou stále slabší a slabší a vyprazdňování je stabilizované.

Slíbila jsem zpětnou vazbu v případě užívání Vitestinu mou matkou, která trpí Crohnovou chorobou. Bohužel se mně ji, navzdory mnoha pozitivním recenzí ostatních, nepodařilo přesvědčit k pravidelnému užívání. Začala jsem ho tedy užívat já - mám bolesti žaludku jednoznačně spojené s extrémním stresem v zaměstnání. Efekt je opravdu úžasný. Uvědomuji si, že trvalejším řešením je změna práce :-). Děkuji pěkně za tento úžasný produkt. Krásné léto všem

18.6.2021

Lukešová

 
 
 
Sobotková str.1 Sobotková Zdeňka JIHLAVA
Sobotková str.2 Sobotková Zdeňka JIHLAVA

Milý pane Šuster.

Zdravím Vás a moc děkuji za Váš dar. Promiňte, že píši až teď, ale mám jiné zdrav. problémy s nohou, a ta mě bolí, tak chodím k lékaři a ještě budu chodit.

Jsem velmi ráda, že Vitestin mi hodně pomohl s mými problémy se zácpou a nadýmáním. A taky s hemeroidy tím pádem. Velká úleva nastala a bolení břicha nemám. A nadýmání přestalo, což jsem velmi ráda.

Mám za sebou 5 břišních operací a jsem starší žena, letos 76 roků a byla jsem nešťastná z těch problémů. Velice si chválím Váš Vitestin. Myslela jsem si, že nic není, aby se mi ulevilo. Až v Meduňce jsem objevila Váš inzerát. Jsem šťastná za Váš výrobek a za to, jak jste ke mě štědří a moc a moc Vám děkuji. Ať se Vám daří ve firmě i v životě, hodně zdraví a štěstí.

Budu Vás doporučovat a chválit Váš výrobek.

26.5.2021

Zdena Sobotková, Jihlava

 
 
 
Hanzalová  Eliška BATELOV - kůže,nadýmán

Vážený pane Šustre,

posílám Vám „zprávu“ o stavu mého zdraví po použití Vašeho Vitestinu. Asi by bylo nejvýstižnější říci „děkuji, je mi moc dobře“. Ale byla by škoda se s Vámi kromě díků nepodělit o popis všeho dobrého, co mi Vitestin přinesl.

Tak tedy: celoživotně mě trápily obtíže se zažíváním a problémy s kůží. Je jasné, že oba problémy spolu úzce souvisí, ale dosavadní léčby se tak nějak minuly s účinkem. Je mi téměř tři čtvrtě století a věřte, že jsem si toho užila až až.

Po využívání Vitestinu se mi vylepšilo mnohé. Trpěla jsem přeplněností žaludku, až jsem jedla nebo byla hlady, plynatostí, pálením žáhy, zácpa nebo průjem. Moje lékařka mi předepisovala řadu medikamentů, ale výsledek byl nevalný, jenom na krátký čas. Vzhledem k tomu stavu jsem si musela dobře rozmyslet kam jít, abych to bez „nepříjemností“ zvládla. Tohle byla jedna část mých trampot. Ta druhá byla taky bezva! Problém s kůží, akné, ekzémy… Pleť se nedala vyléčit ale ani upravit. Následovala trvale antibiotika (trvale denní dávka 20 mg). Svědomitější lékaři chápali, že nejde o problém hormonální ale metabolický, ale nic by s tím nedokázali udělat

A tak jsem zase u Vitestinu! A zázrak, všechno se upravilo, jakoby se karta obrátila. Žádná přeplněnost žaludku – můžu jíst cokoliv, zmizelo pálení žáhy, vyprazdňování v pohodě, žádná zácpa ani průjem. Už nemusím užívat antibiotika, pleť je zklidněná, bez bolavých míst. Prostě je mi moc dobře.

Pane Šustre,

Popsala jsem Vám stručně, co jsem slíbila, použijte z toho mého léčení, co uznáte za vhodné. Nic jsem nepřikrášlila a jsem moc ráda, že jsem mohla prostřednictvím Vitestinu s Vaší firmou a s Vámi potkat.

A ještě něco. Moje maminka říkávala: před Aloe smekni, před ženšenem klekni. Tak to jste měli hodně dobrý nápad. Mějte se dobře.

15.5.2021

Eliška H. z Vysočiny

 
 
 

Dobrý den,
chtěl bych vám poděkovat. Moje maminka, když viděla, jak často léčím problém střeva, nadýmání a hemeroid - dáváme si pozor na stravu, používáme koupele na hemeroid - častá náplň našich večerů. Tak mně u vás objednala Vitestin, 10 dávek.  Je to opravdu tak, už po 3 dávkách se upravila stolice a problém s krví na toaletním papíru je také pryč. Teď mám 7 dávku, hemeroidek se stáhl, a je příjemné, že teď nevím , že tam nějaký byl - hurááá.
Ještě jednou děkuji, a nejspíše budu preventivně po určitých intervalech užívat Vitestin, ať múžem být spokojení - já i mé tělo. Děkuji

14.5.2021

Kolaja Stanislav z Moravy

 

Vážení, 

mnoho let mám problémy se zažíváním. Velmi mě trápí reflux. Za celou tu dobu jsem vyzkoušela mnoho léků, které přinášely menší či větší úlevu od citovaných problémů. Manžel čirou náhodou v jednom z časopisů našel článek o Vašem produktu Vitestinu a ihned mi jej objednal. Nastalo zlepšení mých problémů a v současné době užívám již čtvrté balení. Doporučuji všem, kdo mají stejné potíže jako já, aby Váš produkt vyzkoušeli. 

6.5.2021

M., Semily

 

Objednala jsem si Vitestin, protože jsem měla průjem a nikdy jsem nevěděla, kdy to na mně přijde. Vzala jsem si prášky proti průjmu, tak se to střídalo. Potom jsem si objednala Vitestin 10 lahviček. Brala jsem 1/4 lahvičky a potom jsem měla krásné šiščičky a jsem ráda, že se to upravilo. Znovu jsem objednala 10 lahviček. Vitestin mě pomohl.

11.5.2021

Břešťáková Jana, Ústí nad Labem

 
 

Dobrý den,
Já velmi děkuji panu vedoucímu za darování 1 Vitestinu zdarma v mé objednávce. Je to pro mě velká úleva v dnešní době, když si nemohu nikde nějakou tu korunku přivydělat.  Děkuji, opravdu moc děkuji. Stále se nemohu dostat na vaše www stránky, vždy dostanu odpověď, zastaralý počítač. Zatím to nemohu řešit, zdraví je mi přednější. 

Opětovně si pročistit střeva, tak to vidím já. 6 lahviček pěkně den po dni, tak jak mi pan vedoucí poradil. Byla jsem na tom dost špatně, bez Vitestinu by k uzdravení nedošlo. Panu doktorovi na Homolku jsem po opět nově provedené  kolonoskopii přinesla letáček o Vitestinu, kterým jsem se léčila, koukal na mě dost překvapivě. Ale uznal, že jsem v pořádku. Je to pro mě výhra nad operací, která mnohdy nemusí dopadnout dobře. 

Krásné velikonoční svátky, hodně radosti a zážitků s rodinou přeji panu  vedoucímu Šusterovi i  paní Tefferové u které objednávám telefonicky a celému kolektivu NATURA IMUNECO. S  pozdravem 

1.4.2021

H.M., Lázně Bohdaneč

Zdravím… 20let mám celiakii a přes přísnou dietu se mi čas od času vrací zažívací potíže a přetrvávají i 4 měsíce. Dostat se z obtíží bylo čím dál větší problém. V časopisu Zdraví byl článek o Vitestinu. Už jsem vyzkoušela od Probiotik vše možné. Vitestin piji po ½ skleničce s větším časovým odstupem před snídaní, aby mohl  blahodárně působit na zažívání. Zlepšení bylo do 24 hodin. S jistotou a důvěrou jej doporučuji přátelům, kteří mají podobné potíže. Děkuji touto cestou týmu, který tento produkt vymyslel a prodává. Všem přeji hodně zdraví.

7.4.2021 

Alena K.

 
Mendrelová Anna BOHUMÍN - dr tracnik, pr

Dobrý den,

střevními problémy trpím od roku 2006. Než jsem vyšla ráno do práce, byla jsem až 8 krát na stolici. V práci to pokračovalo i 10 krát a k tomu se přidal dráždivý tračník a únik stolice (něco hrozného).

Užívala jsem duspatalin, který pomohl jen krátkodobě, různé tablety od průjmu, čaje a vše bez efektu. Také Hylak forte po dobu 5 let. Při kolonoskopii mi zjistili polypy.

Před měsícem mi známá poradila ať vyzkouším Váš výrobek VITESTIN. 

Po deseti dávkách se cítím velice dobře a budu ho doporučovat dál. Moc Vám děkuji.

S pozdravem

28.4.2021 

Jana M., Bohumín

 

Je mi 65 let a od mládí trpím intolerancemi (lepek, kasein, laktoza, histamin) a několika alergiemi. Že Vitestin pomáhá nemocným a a jejich oslabeným střevům všichni víme, ale já bych chtěla popsat ještě jeden problém, o kterém jsem se zatím nikde nedočetla.

Někteří nemocní, aniž by to věděli mají také vysoký homocystein, jako jsem měla já. Při genetickém rozboru mi vyšla mutace genu pro MTHFR - polyformismus C677T s vlivem vyššího homocysteinu v krvi na zánětlivá onemocnění střev, vředové choroby žaludku a dvanácterníku a dalších onemocnění jako Parkinsonova choroba ad.

Zjistila jsem, že touto mutací trpí 1-3 procenta dospělé populace v různé síle, z toho většina se u lékařů "léčí" s chybnou diagnózou a problém zůstává.

Já jsem s pomocí Vitestinu a doporučených vitamínů tuto poruchu deaktivovala a obojí v době oslabení střev užívám, Vitestin nárazově (nyní 20), speciální vitaminové skupiny nepřetržitě. Ráda poradím, jak na homocystein vyzrát.

3.5.2021

Lenka J., Kladno

 

Vitestin jsem začala kupovat pro svou dceru. Dcera má řadu autoimunitních onemocněních včetně revmatoidni artridy a psoriazy.

Ve snaze zkvalitnit její mikrobiom (jako jednu z příčin obtíží), jsme nejdříve zkoušely řadu probiotik a prebiotik, které ovšem nepřinesly kýžený výsledek. Poté jsme objevily přípravek Vitestin. Po první kůře došlo k velkému útlumu akné, výskytu hemeoridů a stabilizaci vyprazdňování (jak z hlediska kvantity, tak kvality :)), které dceru také trápily. Nyní pokračuje v navazující kůře a společně se těšíme na další výsledky.

Vitestin mohu vřele doporučit, důkazem muže být, že můj letošní dar ke dni Matek je právě kůra Vitestinu pro mou maminku trpící Cronovou chorobou. Určitě podám hlášení i z výsledků u mé matky.

28.4.2021

Lukešová

 

Užívám Vitestin už druhý měsíc. Měla jsem problémy se zažíváním, střídavě průjmy, zácpa, nadýmání. VITESTIN mě znovu harmonizoval střeva. Můžu všem doporučit. Vyplatí se investovat peníze do tohoto přípravku. Je třeba vydržet a užívat delší čas. Ze zkušenosti můžu říct, že nepomůžou 2 sklenice. Jsem ráda, že mi Vitestin pomohl a zdraví za to stojí. DOPORUČUJI VŠEM

2.5.2021

Věrka

Dobrý den, dlouho jsem měla problémy se zažíváním. Dostala jsem tip na doplněk stravy Vitestin, od té doby už jsem si objednala několik sklenic a na zažívání už nepoužívám nic jiného. Jsem plně spokojena i s příjemnou komunikací velmi vlídných zaměstnanců. Děkuji,

30.4.2021

Božena, Mělnicko

recenze nadýmání zácpa Voborník Karel.jp

Druh zdravotních problémů a pravděpodobná příčina

Po prasknutí cysty v dutině břišní následoval okamžitý operativní zákrok, při kterém kromě jiného byla odstraněna děloha, slepé střevo apod. Po určitém časovém období nastal nepravidelný zdravotní problém, a to nadýmání – velmi bolestivé, trvající 4 – 5 hodin. Toto nadýmání tak asi 1 až třikráte v měsíci a to vždy ve večerních hodinách. Rovněž tak zácpa a nepravidelné vyprazdňování.

Po dobu 15 let přes veškerou poctivou snahu lékařů a podstoupením různých odborných vyšetření se nepodařilo zjistit a odstranit příčiny těchto zdr. problémů a nejrůznější lékařem podepsaná léčiva byla neúčinná.

Způsob užívání VITESTINU

½ obsahu lahvičky ráno, zbytek tj. ½ večer. Takto využíváno 6 lahviček. Dalších 6 lahviček – každý druhý den obsah jedné lahvička, a to ½ ráno, druhou polovinu večer. Před 52 dny začátek užívání a to po dobu 18 dní.

 

Výsledky užívání VITESTINU

Postupně po 14 dnech užívání „pocitově“ občas i slyšitelně střeva pracují, k nadýmání nedošlo, občas větry, stolice změkčena, nedochází k problematickému vyprazdňování. Celkový pocit úlevy.

K osobě uživatele:

Až do vzniku Covidu nadbytek pohybu v rámci starosti o mini rekr. zařízení, stravování běžné, pravidelné, porce menší, večeře téměř žádná, ovoce pokud fi. dovolí. (váha 68 kg).

Na základě vašeho požadavků vám poskytuji různé údaje v souvislosti s používání vašeho léčebného prostředku, jehož účinnost je obdivuhodná, za což vám velmi děkujeme a přejme vám mnoho dalších úspěchů v pracovním i soukromém životě. Pokud pošlete nějaké nabídkové, propagační letáky, budeme se snažit je umístit na vhodná místa.

30.4.2021

Karel Voborník s paní, Želiv

 

Více než rok jsem měl problémy s řídkou stolicí, které jsem různě léčil, ale neúspěšně. Náhodou jsem objevil inzerát o Vašem přípravku Vitestin a objednal jsem ho. Již po 3 až 4 lahvičkách jsem začal pozorovat velmi kladné účinky. Zlepšily se i další problémy a to na méně časté močení v noci. Všem, kteří mají podobné problémy velmi doporučuji.

29.4.2021

Jan Š., Rokycansko

Dobrý den, s problémy nadýmání a s tím spojené bolesti v krajině břišní mě provázejí s různou intenzitou již od mého mládí, léčil jsem tyto problémy klasickou léčbou, ale bez nějakých velikých výsledků. Když jsem objevil Vitestin, zkusil jsem jej, a musím konstatovat, že mě mých problémů úplně nezbavil, ale pokud jej užívám bolesti vymizely a rovněž stolice je pravidelná. Musím podotknout, že jsem si vědom, že značnou část problémů si způsobuji nevhodnou stravou, ale vzhledem k věku (84 let) se již nehodlám tolik omezovat a proto volím cestu užívání Vitestinu jako pro mne přijatelnější způsob života.

20.4.2021

Pavel H., Praha

Dobrý den. Vitestin jsem objednala pro mamku, trpí ulcerozní kolitidou. K tomu jí trápí ještě trávení, vracejí se jí žaludeční šťávy a občas si stěžuje na žlučník. Měla pocit spáleného hrtanu a byla strašně zahleněná. Nyní užívá 2. balení po šesti ks - začala užívat půl lahvičky / den. Nosohltan je pocitově dobrý, ten pocit popálení také už není, zklidnilo se jí vyprazdňování, dokonce se jí zmenšilo hodně nafouklé břicho. Zatím super a budeme pokračovat. I když to bude trošku déle trvat, ale tak to prostě u přírodní léčby je. Děkujeme a držíme palce i dalším uživatelům, aby měli dobré zkušenosti.

16.3.2021

Markéta Z., okr. Č. Krumlov

Stekla_kocka.JPG

Steklá kočka

11.3.2021 Google recenze

Jsem běžná žena s věkem přes padesát let, která několik let hledala, jak si zlepšit zdravotní stav svých střev. Popravdě, byla jsem již zoufalá. Prodělala jsem rakovinu střev, součástí léčby byl i po jistou dobu vývod, který měl šetřit tlusté střevo, aby se hojilo. Měla jsem to štěstí, že mi pak byl další operací vývod zrušen a vypadalo to, že jsem dejme tomu zvítězila a mohu moci žít relativně normálně. Nyní jsem 3,5 let od operace a léčby rakoviny.  Ovšem stalo se to, že po operaci, a to i po dvou letech jsem trpěla střídavými průjmy a zácpami. V podstatě normální stav neexistoval. Ale moment - existoval, pokud bych jedla do smrti suchou rýži, vařenou mrkev  a to střídavě ze švestkami. Asi mi dá každý za pravdu, že tak není možné žít, uvážíme-li, že ještě člověk musí chodit do práce a mít sílu na denní aktivity. Takže jsem začala chodit po lékařích, co s tím. Nebyla zjištěna žádná další rakovina, Crohnova choroba , atd., takže závěr byl - syndrom dráždivého tračníku. Rada - upravte stravu (dávno se dělo) , vyvarujte se stresu (proboha jak, v dnešní šílené době) …Stav byl takový, že i jakékoli podpůrné léky prostě nezabíraly. Nebylo to k žití. Návštěvy toalety za den, v některých dnech i 20x za den, neprospané noci a ráno do práce.  Asi si každý dovede představit, jaká je to zátěž, chodit při tom do práce. Ale ruku na srdce - z částečného důchodu prostě nevyžijete. Pochopila jsem, že je třeba vzít věci do vlastních rukou. Alternativní léčbu vám nikdo nenaordinuje, samozřejmě. Pátrala jsem, hledala jsem na internetu. Stálo to mnoho hodin, ale pak na mě blikl jakýsi produkt, s názvem Vitestin.  Četla jsem, na co tedy ten produkt je. Zjistila jsem, že bych to měla zkusit. Samozřejmě, cena nebyla nejmenší, jelikož jsem pochopila, že bych měla napoprvé vypít tohoto nápoje alespoň 10 lahviček. Nějakou dobu jsem váhala, pak jsem do toho šla. A potom přišel ten okamžik. Po prvních vypitých 7 skleničkách jsem najednou byla bez uvedených potíží. Zcela. Najednou jsem snědla i takové potraviny, na které bych neměla nejmenší odvahu. (jistě, kyselé zelí nebo luštěniny raději neriskuji), ale když uvážím, že jsem po skoro třech letech konečně mohla sníst kuřecí řízek nebo třeba v troubě opékané brambory a k tomu zeleninu, a podobně..., byl to pro mě skoro zázrak. Je třeba se připravit, že nápoj není moc chutný a je třeba s ním pořádně třást a to delší dobu, aby se Aloe vera v nápoji rozpustila. Ale to není nic proti tomu, jaké poskytuje benefity. V současné době jsem na tom tedy tak, že v době, kdy lahvičky piju, jsem v pořádku a ještě nějakou dobu to vydrží. Když se to začne zhoršovat, zakoupím další. Nutno říci, že firma NATURA IMUNECO, s.r.o. je ke mě, jako ke stálému zákazníku velmi vstřícná a já moc děkuji, skutečně. Možná si někdo poví, že vlastně lahvičky piju a stejně jsem se neuzdravila. Nutno si uvědomit, že když je vám odebrána část střev a jsou tam vážné zásahy, nikdy již to není jako dříve, s tím je třeba se smířit. Ovšem bez hodnoceného produktu bych asi musela odejít z práce. Protože to bylo čiré utrpení. Myslím si, že kdybych byla více při penězích a mohla pít lahvičku úplně každý den, zřejmě by byl stav mých střev nejlepší možný, jaký by mohl být po mých diagnózách. Já to dělám nyní tak, že objednávám zhruba 1x nebo 2x do měsíce a piji zhruba za měsíc 10-15 lahviček. Vždy začínám 5 lahvičkami za sebou, každé ráno na lačno jednu skleničku, uklidní-li se střeva, přestanu a pak piju co druhý až třetí den. Řídím se subjektivním stavem organismu. Na závěr bych řekla, že můj rok s Vitestinem byl zcela jiný, nežli bez něj. A také bych dodala, že jsem člověk z masa a kostí, který tímto dlouhým psaním chce podpořit jiné osoby se zdravotními problémy střev, aby to nevzdávaly. Nabídla jsem firmě, že pokud by mi nějaký člověk chtěl i zatelefonovat, může být mé telefonní číslo po dohodě se mnou poskytnuto dalšímu člověku, který by chtěl se mnou o produktu mluvit. Ne vše je vhodné zde podrobně popisovat, což asi každý chápe. Držím všem nemocným palce s Vitestinem, aby Vám zabral, jako mě.

20.11.2020

Martina B., Ostrava

Využívala jsem v odstupu asi 14 dnů za sebou dvakrát po 6 lahvích Vitestinu. Jak jsem uvedla už dříve, hned po prvních 6 sklenicích jsem pocítila tak 50 % zlepšení svých zažívacích problémů. Nyní asi po 8 dnech od ukončení další dávky 6 sklenic mohu sdělit již velké zlepšení. Odezněly bolesti v oblasti kolem žaludku, slinivky, různých částí břicha. Uklidnila se až téměř zmizela velká plynatost, žaludeční nevolnosti. Cítím se tím pádem daleko klidnější, skladba jídla je již pestřejší, před užíváním jsem i zhubla, protože jsem se leccos bála sníst a někdy už nevěděla, co mi škodí a co ne. Jediné, co mi občas ještě zůstává, je pálení žáhy a kyselost v jícnu a v ústech. I tento problém je ale méně častý a ne tak intenzívní. Myslím, že bych užívání Vitestinu za čas zase zopakovala. Teď bych i nadále byla ve výběru jídel opatrná a doufám, že můj stav se opět nezhorší. Díky vám za podporu a pomoc. Zdraví 

14.3.2021

Věra S. Úterý

Chci se s vámi podělit o zkušenost s Vitestinem. Letos mně bude 70 let. Měla jsem dlouhodobé problémy se střevy, které lékaři nedovedli vyřešit. Časté průmy, zácpy které se střídaly 30 let a vyvolaly u mně hemoroidy. Bolesti břicha, které souvisely s tvořícími polypy v tlustém střevě , které mně odstranily při kolonoskopii a nakonec i výraznou Divertikulózou, kterou mi zjistili lékaři při kolonoskopii.  Lékaři mi řekli, že se to bude už jen zhoršovat a střevo je v takovém stavu, že mně v budoucnu čeká odstranění části tlustého střeva, možná i vývod.  To mně dostatečně vyděsilo a začala jsem hledat nějaké řešení, když mi lékaři nedovedou pomoci.  Náhodou jsem narazila na doplněk stravy Vitestin .  Před 9 měsíci jsem vyzkoušela první dávku 30 kusů Vitestinu.  Již po týdnu jsem cítila výrazné zlepšení.  Po dobrání všech 30 sklenic jsem byla úplně bez  problémů. Kromě Vitestinu se snažím dodržovat životosprávu ( kysané mléčné výrobky, kysané zelí, Laktobacily v tabletách, doplňuji všechny vitamíny a minerály  protože je střevem špatně vstřebávám. Poznám to, že mi padají hodně vlasy, lámou se mi nehty apod. Snažím se jíst hodně zeleniny, vařené i syrové,  ovoce i sušené, vlákniny, různá semena a ořechy. Vyhýbám se konzervovaným potravinám, uzeninám, smaženým pokrmům, sladkostem a snažím se jíst potraviny , které mají co nejméně chemie. Někdy zahřeším, ale tělo se hned ozve. Je to 9 měsíců a jsem stále bez problémů. Teď jsem si preventivně nasadila 15 sklenic . Přitom jsem zjistila neuvěřitelnou věc o kterou se chci s vámi podělit. Už 6 měsíců mně bolelo v krku ( trpím na chronický zánět hrtanu). Byla jsem u lékaře, protože jsem měla velké bolesti, nemohla jsem dobře polykat a měla jsem nateklý krk. Lékař mi napsal nějaké kloktadlo, doporučil zábaly  na krk, ale nic mi nepomohlo. Brala jsem i Panthenol, vytírala si krk Jodglycerolem, kloktala jsem heřmánek, šalvěj, slanou vodu , ale nic nezabralo.  Ale jak jsem užívala Vitestin ráno na lačno, bylo mi doporučeno pít ho po doušcích  pomalu až 30 minut . Jak jsem ho tak pomalu polykala, zjistila jsem po týdnu, že mně přestalo bolet úplně v krku. Nemohlo to být ničím jiným, je to zázrak. Asi ty byliny ve Vitestinu pomohly zahojit bolavý krk. Neuvěřitelné. Všem kdo mají problémy s trávicím ústrojím nebo se střevy ho doporučuji. Jsem ráda, že je to přírodní prostředek a jak říkám , kdyby nepomohl, tak neuškodí, což mně vyhovuje. A hlavně chci být ještě dlouho fit.  A Vitestin funguje. Stačí vyzkoušet.  Hodně zdraví přeje

30.3.2021

M.P., Česká Lípa

Dobrý den,

chtěla bych vám poděkovat. Dva roky trvající krvácení z tlustého střeva, bolesti, od října 2020 urputné krvavé průjmy, ve dne v noci. Doktoři mi nijak nepomohli. Nemohla jsem nic jist, pít ani čaj, bolest žaludku, břicha,  opravdu bezvýchodné situace, kdy jsem si myslela že umřu. Mamka vás uviděla v časopisu, a i když já už skeptická po všech možných i nemožných pokusech, si objednala prvních 15 kusů. No..., už druhý den bez průjmu, třetí, pak čtvrtý, teď už skoro 40 střevo sice stále trochu krvácí, ale můžu jist a spát a nemám konečně průjmy. Teď jsem objednala další a po vypití budu na 60 skleničkách.

Dokud jich nevypiju 120 nepřestanu. ​

Díky vám můžu zase na procházku, do obchodu, práceBez bolesti je život krásný. ️

Je mi 35 let, klidně to budu pít až do důchodu jestli se ho dožiju. Bohužel jsem anemická po všech těch útrapách, ale věřím ze i to se srovná a bude mi už jenom lip. Moc vám všem dekuju za výborný nápad, kdy medicína absolutně zklamala, a jste obrovským pohonem pro všechny, kteří to chtěli vzdát jako já.

18.3.2021

smích
smích
srdce

Veronika

Dobrý den,

trpím problémy které trvají už víc jak dva roky (průjmy, častá stolice, bolest ve střevech a nadýmaní), několikrát jsem postoupil vyšetření gastroskopie i kolonoskopie, bez nálezu, zkoušel jsem dietu, předepisovali mi různé léky ale nic nepomáhalo. Člověk už je na tom pak i psychicky špatně, když neví co sním je, a problémy se spíše začaly zhoršovat.

Před víc jak týdnem jsem narazil v bylinné lékárně v Plzni na Vitestin, říkal jsem si že za zkoušku nic nedám, buď to pomůže nebo ne. Zakoupil jsem 10 lahví na zkoušku.

První dva dny jsem nepociťoval žádnou změnu, 3-4 den jsem častěji teda navštěvoval toaletu a cítil že se něco děje (asi se střeva začala čistit), napadla mně myšlenka, že bych toho měl nechat, ale vydržel jsem a od 5 dne se problémy začaly zlepšovat.

Teď mám za sebou 8 lahviček a odvážím se tvrdit že můj stav je každý den lepší a lepší, dokonce je člověk i klidnější :). V léčbě budu určitě dál pokračovat. Děkuji. S pozdravem 

19.3.2021

Milan, Plzeň

V současné době po využívaní Vitestinu mám střeva v pořádku. Nehoní mne 4krát denně na stolici. A nebyl průjem. Teď chodím jednou denně a je to v pořádku. Jen abych to nezakřikla. Moc Vám dekuji.  

21.3.2021

M. z Beskyd

 
 
 

(Pozn.: Obdrženo SMS zprávou po využívání 12 ks Vitestinu)

Šváblová Zdena POLICE NAD METUJÍ - nadým

Vážení,

několik let jsem měla problémy s nadýmáním a pálením žáhy. Vyhýbala jsem se smaženým jídlům a brala prášky. Po týdnu užívání VITESTINu jsem bez problémů, jím všechno.

Děkuji Vám za tento doplněk stravy, moc mi pomohl. Doporučila jsem jej už v rodině. 

Srdečně zdravím

9.3.2021

Zdena, Police n. Met.

 
 
 

V roce 2012 jsem si přivodil vlivem několikaletého vysokého pracovního vytížení a celkově špatné životosprávě refluxní chorobu žaludku, který se stal chronickým. Střídavě se mi opakovaly epizody, přičemž postupně se mi refluxní choroba stále zhoršovala. V mém případě se reflux projevoval tak, že jsem neměl problém s refluxní chorobou horního jícnu, ale reflux se mi projevoval překyselením žaludku a postupným překyselením celého organismu, až se mi objevily bolesti v oblasti dvanáctníku, žaludku a následně i střev. Tím, že nemám problém s refluxem jícnu, nejsem schopen včas objektivně stanovit, kdy u mě naplno propukne epizoda refluxu žaludku. Byl jsem několikrát na vyšetřeních endoskopie, dodržoval jsem režimová opatření, přísnou dietu a užíval inhibitory protonové pumpy 2x denně, které mi však po čase užívání přestaly zabírat. Stav se mi nijak nelepšil, zhubl jsem 16 kg, byl jsem zesláblý, malátný, motala se mi hlava, nemohl jsem ležet ve vodorovné poloze, sportovat a ani zvedat i lehká břemena, žaludek byl extrémně přecitlivělý. Tento stav trval 8 měsíců, lékaři nevěděli, jak pomoci, téměř jsem přišel o zaměstnání a uvedený stav byl i pro mě osobně dosti traumatizující, protože jsem po dlouhou dobu neviděl světlo na konci tunelu. Vyzkoušel jsem celou řadu různých léčebných metod, dietní opatření, odkyselování, homeopatika, čínskou medicínu, biorezonanci, tibetskou houbu atd. Nakonec jsem zkusil i Vitestin. V mém případě jsem v prvních 6 dnech užívání Vitestinu nezaznamenal žádnou změnu, avšak v následujících dnech se můj stav začal výrazně zlepšovat. Nejsem odborným lékařem, ale domnívám se, že se mi díky Vitestinu postupně začala regenerovat sliznice v celém zažívacím traktu, postupně ustupovaly bolesti nejprve v oblasti dvanáctníku a střev, v průběhu následujících cca. 30 dnech postupně ustupovaly i vleklé bolesti žaludku, přestal jsem hubnout. Vím, že léčba chronických obtíží zažívání je běh na dlouhou trať. V užívání Vitestinu chci pokračovat i nadále až do úplného vysazení léků inhibitorů. Vím, že budu muset i nadále dodržovat režimová opatření a dietu, ale v porovnání k tomu, co jsem sám osobně zažil, je to detail. Na trávicí trakt jsem v zoufalství zkusil už hodně různých věcí, ale Vitestin je jeden z mála přípravků, který mě opravdu relativně rychle a viditelně pomáhá a funguje. Přípravek Vitestin hodnotím jako hodně zajímavý a dobrý nápad !!! Osobně už přípravek doporučuji svým známým, kteří se potýkají se zažívacími problémy.

11.3.2021

Přemysl Š., Praha

 
 
 

Od 30 let (r.2005) mám Duhringovu chorobu, z ničeho nic jsem se tehdy hrozně osypal velmi svědící vyrážkou. Kožní lékaři které jsem navštívil mi dávali jen mastičky, až MUDr. Šternberský z Baťovy nemocnice mi odebral krev a stanovil správnou diagnózu. Od té doby držím bezlepkovou dietu. Časem se ovšem přidaly několik dní trvající průjmy, vždy tak dvakrát třikrát za rok. Loni na jaře jsem se jich však nemohl zbavit, držel jsem proti průjmovou dietu, také jídla která nezatěžují střeva, černý čaj, carbosorb, endiaron, probiotika, držel jsem několikadenní hladovku aby si trávicí systém odpočinul, nepomáhalo nic. Přitom krevní obraz i rozbor stolice byl v pořádku. Po dvou měsících téměř každodenních průjmů už jsem byl zoufalý. Pak jsem narazil na netu na Vitestin, objednal 10 denní kůru a už po 3 dnech průjmy ustaly a vše se vrátilo do normálu. Skoro zázrak...od té doby každého půl roku kupuji jedno balení po 6 kusech jako prevenci a jsem spokojen, obtíže se nevrátily. Jestli tento příběh bude stačit na zmíněnou slevu budu rád:) pokud ne nevadí, i tak budu Vitestin dál kupovat a zařazovat vždy po několika měsících alespoň týdenní kůru.

S díky a pozdravem 

11.3.2021

Miroslav M. Zlín

 
 
 

Úžasný přípravek. Účinný. Vypadá to sice jak "amarouny", klovatina bez chuti a zápachu, ale funguje to skvěle. Po počáteční denní dávce pro dobu 1 měsíce to užívám vždy tak jednou za půl roku na 2 týdny, ale mé problémy s chronickou ulcerozní colitidou byly odstraněny. A mám z toho dobrý pocit, že do sebe neláduji další chemii. Palec nahoru, tento produkt se fakt povedl! Děkuji!

5.3.2021

P. Klenka

 
 
 

Ještě jednou děkuji mnohokrát za veškerou pomoc a rady a podávám informace, jak jsem Vám slíbila.

Po onemocnění Covidem jsem měla několik týdnů zdravotní problémy v podobě bolestí břicha, nadýmání a občas i průjmů. Po vypití prvních 3 sklenic šťávy Vitestin jsem ucítila částečnou úlevu a po 5 dnech užívání tohoto produktu mé problémy zcela vymizely. Musím přiznat, že jsem byla překvapena tak rychlým účinkem. Moc děkuji za tuto možnost. Nyní v užívání pokračuji preventivně, ráda bych si zlepšila fungování imunitního systému.

28.2.2021

Ing. Andrea P., okr. F. Místek

 
 
 

Máma si pochvaluje, že jí to opravdu pomáhá, že už léta nezažila takovou úlevu od svých problémů. Už i snížila frekvenci konzumace Vitestinu.

23.11.2020

Michal Č., Opava

 
 
 

Vážení,

velice ráda bych vám poděkovala za doplněk stravy Vitestin.

Mnoho let -  cca patnáct , obzvlášť v podzimním období trpím lehkými bolestmi v oblasti střev soustředěnými na zvláštní pocit na levé straně. Bolesti jsou sice velmi malé, ale hodně vyčerpávající. Po vyprázdnění nastane chvilková úleva, ale druhý den ráno se problém vrací.

Náhodně jsem přišla na váš Vitestin, objednala si šest sklenic a již po třetí dávce problémy ustoupily.

Ještě jednou moc děkuji a přeji vám další spokojené zákazníky.

4.11.2020

Eva D., Týniště nad Orlicí

 
 
 

Léčím se s ulcerózní kolitidou několik let. Po dvou měsíčním užívání Vitestinu došlo k zastavení krvácení ze střev a celkově se výrazně zlepšil můj zdravotní stav. I nadále budu v užívání Vitestinu pokračovat.

2.3.2021

Marta Š., Středočeský kraj

 
 
 

Roky se potýkám se zažívacími potížemi - pocit plnosti žaludku a střev, nepravidelná stolice spojená s nečekanými průjmy a tlakem v pravém podžebří. Měl jsem podezření na problém se žlučníkem, či slinivkou, ale lékaři na základě ultrazvuku a vyšetření krve toto vyloučili. Též jsem byl na kolonoskopii a gastroskopii, ale tam se chyba nenašla. Vyzkoušel jsem mnoho různých preparátů, za které jsem utratil dosti peněz, ale nic mi nepomohlo. Nyní po třídenním užívání Vitestinu jsem pocítil ohromnou úlevu. Upravila se mi stolice a mohl jsem si dát i oblíbené knedlo vepřo zelo, po němž jsem se necítil nadmutý a s bolestmi břicha. Dnešním dnem přípravek užívám sedmým dnem a je mi celkově lépe. Jeden den mne sice Vitestin trochu prohnal, ale to beru jako očistu střev. Opravdu všem, kteří trpí podobnými příznaky doporučuji vyzkoušet tento preparát. Ta chuť a konzistence sice není až tak super, ale já si Vitestin před požitím vždy trochu ochutím ovoc. sirupem a pak se to pije v pohodě. No a na závěr chci poděkovat stvořiteli tohoto elixíru.

26.2.2021

Vladimír B., Bechyně

 
 

12letá dcera měla cca rok problémy s průjmem. Po vyšetřeních na gastroenterologii (hadičky spodem, horem laicky řečeno) se naštěstí nenašla žádná choroba. Tak proč ty průjmy? Vyšetření krve na alergie v pořádku, ale ve vzorku stolice pořád výsledky vysoké hodnoty kalprotektinu. Paní doktorkou nám bylo řečeno, že to je alergickou reakcí na nějaké složky v jídle, ale nevíme na co! Musíme sami zjistit  na co,  vylučovací metodou! Na Vitestin mě přivedla má zákaznice, která o něm někde četla. Já i dcera jsme nadšené z VITESTINU. Hned po druhé ranní dávce po ročních průjmech tuhá stolice. Nevěřila jsem tomu, ale opravdu to funguje! Přestalo jí bolet bříško. Jsem moc spokojená a všem vřele doporučuji.

22.2.2021

Vlaďka P., Ústí nad Labem

 
 

Dobrý den, poprosila jsem babičku (81 let), aby napsala recenzi na Vitestin. Dost se ošívala, protože velmi nerada mluví o svých potížích. Opravdu je teď v pohodě a moc spokojená. Posílám její odpověď:
O Vašem výrobku Vitestin jsem se dočetla a tak jsem si objednala 6 skleniček na zkoušku. Poléčil mi trávící trakt a s tím spojené potíže. Proto si ho znovu objednávám. Moc děkuji.

16.2.2021

Věra z Moravy

 
 

Hi There, I bought Vitestin via byllinna lekarna. It is an amazing product. I have had serious digestive problems for over 15years. Now, I can feel the difference already. Really works and you dont need to wait for the results long. Will order some extra bottles. Thank you.

Překlad: Ahoj, koupila jsem Vitestin přes byllinna lekarna. Je to úžasný produkt. Již více než 15 let mám vážné zažívací potíže. Teď už cítím ten rozdíl. Opravdu funguje a na výsledky nemusíte dlouho čekat. Objednám si několik lahví navíc. Děkuji.

11.2.2021

Krystyna, Polsko

 
 

Vitestin si vyzvednu osobně ve čtvrtek 20.12. okolo 13. hod, pokud vám to vyhovuje. Co se týče spokojenosti, asi hovoří za vše moje druhá objednávka. Maminka je z něj nadšená, ze začátku moc nevěřila, ale teď na něj nedá dopustit. Imrvere řídká stolice se jí upravila a cítí se jistěji.

14.12.2018

Pavel Š., Břeclav

 
 

Jsem celiak vč. alergie laktózu (zjištěno po těžké autonehodě r. 2006) a po dvou operacích kolena (úraz r. 2018) se můj stav rapidně zhoršil.

Nastaly úporné bolesti ve střevech, bála jsem se cokoliv sníst, aby nenastal problém.

Hledala jsem tedy alternativu pomoci. Dlouhodobě si kupuji časopis Meduňka, kde jsem si přečetla článek o produktu Vitestin. Přípravek mne zaujal a tak jsem oslovila pana Šustera, který mi po domluvě Vitestin zaslal. Po využívání šesti sklenic ustoupily částečně bolesti, přestalo úporné nadýmání, a já jsem se odvážila po půlročním trápení sníst dva chody po sobě... Vím, že budu muset užít ještě několik balení, abych se dostala do "formy". Můj problém bohužel je dlouhodobý a tak vyžaduje delší dobu na úplné uzdravení. Věřím, že jsem na dobré cestě....akorát mne mrzí, že jsem Vitestin neobjevila dříve....jako vedlejší bonus Vitestinu uvádím ustoupení bolestí malých kloubů a bolestivývch otoků kolena... Chci moc poděkovat všem, kteří se o tento OBJEV zasloužili.... 

S úctou

19.8.2020

Marcela V. Kolínsko

 
 

Ode třech let trpím těžkou ulcerózní kolitidou, pankolitidou - Crohnovou chorobou. Od útlého dětství jsem léta trávil v nemocnici a dokonce i nejenom po jednu dobu se situace tak zhoršila, že jsem přestal i chodit a vypadalo to, že odejdu z tohoto světa navždy. Léčbu dodržuji i nadále podle lege artis a k tomu užívám Vitestin, který mi rozhodně pomáhá. Všem mohu tento produkt vřele doporučit.

1.2.2021

Petr Vacek

 

Mohu skvěle doporučit přípravek Vitestin, který jsme již užívali s manželem na zažívací potíže v předcházejícím období, v roce 2019. Velmi nám pomohl, proto jsme si jej objednali znovu v balení po 15 kusech (leden 2021). Mně pomohl Vilestin dokonce na ulzerozní kolitidu, po užívání se střeva zklidnila.

22.1.2021

Manželé T., J. Hradec

Cca 8 měsíců mi komplikují život problémy se střevy, hemoroidy, zácpou. V důsledku složité situace zapříčiněné Covidem , nelze počítat s brzkou pomocí lékařů. Chápu, že se musí určit priority v poskytování lékařské pomoci, proto jsem začala pátrat po alternativě, která by moje problémy zmírnila nebo , což by bylo ideální, mne jich zbavila . Jakmile jsem objevila v časopise Téma inzerát na Vitestin, zaujal mě natolik, že jsem nejkratší cestou objednala a zakoupila celé balení tohoto doplňku stravy. Dnes jsem zkonzumovala jedenáctou dávku a jsem nadšená. Zdravotní stav se výrazně zlepšil, shora jmenované problémy VÝRAZNĚ USTOUPILY. Doufám, že v místní prodejně čajů a bylinek budou mít zásobu Vitestinu, abych si mohla dokoupit další sklenice. Dotaz: Mohu, prosím, snížit užívání Vitestinu a pít ranní dávku obden? Děkuji, přeji vám pevné zdraví, radost z toho, jak nám, co už jsme sužováni různými zdravotními problémy, pomáháte a činíte náš život veselejším.

11.10.2020

Jiťa

Maruš šedivá.JPG

Doporučuji - mamce se po dvou dnech velice ulevilo a pokračuje dál. Den ode dne je lepší. Vysadila všechny léky a má jen tuto kúru.

13.12.2020

Maruš Šedivá

Chtěla bych poděkovat touto cestou všem, kdo se podíleli a podílí na výzkumu, výrobě a distribuci Vitestinu. Je mi 80 let a v červnu 2019 jsem prodělala divertikulární nemoc tlustého střeva. Jednalo se o vážný zánět, neboť moje CRP bylo na neuvěřitelné hodnotě 436, při odchodu z nemocnice byla už hodnota normální - 3,6. Naštěstí jsme nemusela podstoupit operaci, vše se zvládlo vysokými dávkami antibiotik.

Po návratu z nemocnice mi moje dcery na základě inzerátu objednaly 15 sklenic Vitestinu. Souběžně s dodržováním diety jsem začala s jejich užíváním. Nejprve jsem pila nalačno každé ráno jednu sklenici, po deseti dnech jsem přešla na půl sklenice denně. Objednali jsme dalších 10 sklenic, které jsem opět užívala po půlce. Začala jsem se cítit daleko lépe, jak po fyzické, tak po psychické stránce. Pak jsem s pitím Vitestinu na nějaký čas přestala. Ovšem před Vánocemi 2019 jsem začal opět pociťovat problémy s vyprazdňováním. Děsila jsem se, že další hospitalizace by mohla skončit operací a vývodem tlustého střeva. Nasadila jsem čtrnáctidenní kúru – a problémy ustoupily.

V současné době konzumuji po třetině sklenice (tři dny za sebou), následuje čtyřdenní pauza. Cítím se skvěle a pevně věřím, že to je díky Vitestinu.

Ještě jednou vám všem děkuji a věřím, že váš výrobek pomůže mnoha lidem.

10.12.2020

Marie A., Humpolec

O Vašem výrobku jsem se dozvěděla z reklamy z časopisu.

Pozorně jsem si přečetla info a protože mám určité potíže tak jsem si na zkoušku objednala 6 ks.

Mám potíže se zažíváním. Jednou průjem pak nic a po čase zase zácpa. Mezi tím občasné křeče v žaludku.

Nikdy jsem po jídle nevěděla, jak to se mnou bude. Kdysi mi lékaři objevili divertikle na střevech a v minulosti jsem měla i Helikobacter, který mi vyléčili. Myslím, že moje potíže jsou z minulosti a léků, které jsem užívala.

Zkusila jsem Vitestin. 

Prvé 3 dni jsem necítila nic. Pak postupně jsem začala cítit jeho účinky.

Jako prvé přestali křeče v břiše po jídle. Pak se ustálilo trávení a stolice. Moje tělo bylo v lepší kondici a měla jsem více energie.

Moje radost byla veliká a tak jsem doporučila Vitestin  našemu zeti.

On zatím užil jenom 5  a účinky se začali projevovat už po třetím poháru. Budeme pravidelně váš výrobek objednávat.

Na Silvestra jsem doporučila Vitestin i kamarádce Katce, která si ještě nestihla objednat. Ona má taky potíže a její syn taky. Říkala, že určitě váš výrobek zkusí.

Jsme rádi, že i u nás v Čechách jsme schopní navrhnout a vyrobit tak výbornou věc, i když cena je dost vysoká.

Při potížích si člověk rozmyslí, jestli bude šetřit, nebo si pomoct bez chemie. Držím vám palce, aby se vám dařilo v další práci, měli jste hodně dobrých nápadů, zdraví a síl.

8.1.2021

Zdenka J., Praha

Zdravím vás, 

a obdivuji vaši vědeckou práci na produktu, který skutečně funguje. V mém případě na ulcerózní kolitidu. Na kolonoskopii jsem poprvé byla v r. 2011 - zjištěné pouze drobné divertikuly, po dalších 2 letech totéž. Následující kolonoskopie zjistila ještě krvavý zánět v tlustém střevě do 30 cm od ana. A začalo "léčení" chemickými léky. Téměř vždy se mi po nich dělalo ještě hůře. Po první injekci Metotreksatu jsem přestala na několik vteřin dýchat-to se stalo v Iskare. Na další kolonoskopii jsem šla do nemocnice na Karlově nám. Praha 2 -kde zjistili totéž + afty u toho zánětu. Dostala jsem léky, rektální pěnu - bez úspěchu... Neléčitelná nemoc!  Dnes už třetí den užívám Vitestin a jsem nadšená!!  Problémy mám asi 6 let, ale průjem jsem nikdy neměla, naopak po letošních Vánocích jsem se nemohla vyprázdnit a to už jsem dostala strach, že se mi uzavřelo střevo. Tak jsem objednala Vitestin, že mě to nenapadlo dávno ! Ihned 1.den se dostavila menší stolice a dnes 3.den dokonalé vyprázdnění. Od 1. dne 2 hodiny po usnutí zpotím - to mě vzbudí - myslím, že to souvisí s toxiny, které se vylučují přes kůži - to by mě zajímal váš názor. Budu objednávat dalších 10 lahviček - zavolám.  Děkuji za případnou odpověď na noční pocení.   

11.1.2021

Jitka N., Praha

Porubská Viktorie.JPG

Vážení, předem Vás všechny zdravím a moc děkuji za Váš lék, který opravdu pomohl. „Vyrobeno s láskou a péčí“ to je skutečně pravda. Přeji Vám všem požehnané Vánoční svátky a do Nového Roku hodně zdraví, štěstí a Božího požehnání. Ještě jednou moc děkuji a každý den ať je krásný. S pozdravem 

3.12.2020

Porubská Viktorie, Havířov

8.12.2020

Dnes nám přišel ten nejmilejší balíček s nadílkou a krásným dopisem od naší zákaznice z Havířova. Všechny nás mile potěšil, děvčata z výroby a kanceláře měla slzy na krajíčku a já vlastně taky, když jsem paní zatelefonoval, abych jí poděkoval. Jsme rádi, že děláme dobrou, prospěšnou a smysluplnou práci, která Vám pomáhá a zlepšuje kvalitu vašeho života. Stále se snažíme něco vylepšovat ve výrobě, expedici i na dostupnosti Vitestinu ve vašem okolí.

S láskou a úctou

Ing.Jiří Šuster a kolektiv NATURA IMUNECO

Dobry den, ráda bych se podělila o právě teď 4 denní zkušenost s tímto výrobkem. Od 14 let trpím zácpami a nechodím  na velkou třeba i 7 dni, což je strašné. Po 3 dnech užívání Vitestinu jsem začala chodit, a tento 4. den jsem šla jako nikdy předtím. Takže mohu jen a jen doporučit. A já za sebe objednávám další baleni 6 ks. Díky moc za tento zázrak.  

8.12.2020

1f643.png
zacpa usmev

Lucka

Pavel Petr.JPG

Mám velmi dobré zkušenosti s VITESTINEM, vyřešil u mne letité problémy, o kterých "odborní lékaři" tvrdili, že se budou jenom zhoršovat a nakonec bude nutná operace "odstranění části střeva". Po užívání VITESTINU se můj stav natolik zlepšil, že tomu nemohu uvěřit. Jsem absolutně bez problémů a trávení se mi neuvěřitelně zlepšilo. Žádné zhoršování mého stavu  a ani operace se nekoná. Vřele doporučuji. Pár známým jsem VITESTIN doporučil a všichni se zbavili problémů, se kterými se trápili mnoho let. Týká se to hlavně zánětu střev, žaludku, jícnu, Crohnovy choroby, překyselení, nadýmání, hemoroidů atd. Vřele doporučuji všem, které něco z toho trápí.

10.12.2020

Petr Pavel

Skořepová Jana.JPG

Na Vitestin nedám dopustit. Je super, určitě ho doporučuji všem, co mají problém se střevy.

27.11.2020

Jana Skořepová

V roce 2003 jsem byla na operaci s rakovinou pravého prsu. Vše proběhlo celkem dobře- hojení, ozařování apod. Asi po sedmi letech jsem stále kašlala a hlavně při předklonu, zátěži a stresu. Při jedné z kontrol na onkologii mi byla zjištěna nedostatečná funkce štítné žlázy. Po sonu štítné žlázy bylo zjištěno, že nemám funkční a značně zmenšený pravý lalok štítné žlázy- příčina? pravděpodobně spálení - poškození při ozařování. Beru léky a docela to jde.

V roce 2019 jsem byla opět na operaci rakoviny prsu - tentokrát levého. Zase proběhlo léčení - hojení, ozařování a nastaly opět potíže, tentokrát s jícnem. Při ozařování byl zasažen jícen a nastalo opět bolení, kašlání apod. Dostal se mi do ruky inzerát v nějakém časopisu na přípravek VITESTIN, kde bylo popsáno vše čemu by mohl pomoci.

Neváhala jsem a objednala pět lahviček a užívala dle doporučení. Nastalo malé zlepšení a tak jsem si objednala

deset lahviček, opět užívala dle doporučení no nastal velký obrat k lepšímu a já dnes nemám skoro žádné potíže

a celkově se cítím lépé! Doporučuji vyzkoušet!!!!

A tak už mám opět objednáno šest skleniček, aby jsem tento dobrý stav udržela.

Pozdravuji firmu NATURA IMUNECO a děkuji    

26.11.2020

Zdeňka Houdková, Domažlice

L. Jaroslava HUMPOLEC - zácpa, plynatost

Celý život trpím dědičnou zácpou a plynatostí. Zkoušela jsem to i ono - bezvýsledně! Pak mi přišel pod oko v nějakém časopise Vitestin a koupila jsem 2 skleničky na průbu. Ono to fungovalo, hned jsem objednala další a po měsíci užívání se to výrazně zlepšilo, už se netahám s plným břichem a je mi fajn. Děkuji Vám za Vitestin.

19.11.2020

Jaroslava L., Humpolec

Vitestin jsem si pořídila na základě velice nepříjemných pocitů ve střevech, které šly až do bolesti. Ten, kdo podobnými potížemi trpí, ví, o čem je řeč. A jak je člověk tímto omezený. Už při první dávce jsem pocítila velkou úlevu, bolesti se neobjevovaly. Vypila jsem podle návodu několik sklenic a mohu říci, že moje potíže zmizely jakoby zázrakem. Dobrý stav vydržel dlouho. Záleží také na stravování, tedy na tom, co člověk jí. Nyní si chci pořídit opět několik sklenic, abych se cítila fit. Jsem velice ráda, že je na trhu takový rychlý pomocník jako Vitestin namísto antibiotik s vedlejšími účinky. Doporučuji vyzkoušet všemi, kteří mají problémy se střevy. A výrobcům vřelé díky, hodně sil a další úspěchy v práci.

26.11.2020

Dagmar Procházková, Humpolec

Dobrý den, přestože jsem z ČB, o Vitestinu jsem se dozvěděl až v červenci letošního roku od své dcery, která o něm našla informace v nějakém dámském časopise. Už asi dvacet let se léčím s ulcerózní kolitidou, a tak jsem se rozhodl účinky vašeho potravinového doplňku vyzkoušet, protože můj stav se na začátku roku zase zhoršil. Přesvědčil jsem se že, Vitestin na mě blahodárně působí a i laboratorně mám potvrzeno, že hodnota kalprotektinu se mi snížila za tři měsíce z hodnoty 665 na 17. S vaším výrobkem jsem tedy spokojen a budu jej i nadále u vás nakupovat. Jinak vám děkuji za potravinový doplněk, který mi pomáhá dostat zažívací trakt do normálního a funkčního stavu.

20.11.2020

Dušan V., Č. Budějovice

Je mi 76 roku a mam od desíti roků různé zdravotní obtíže. Prodělala jsem mj. inf. hepatitidu A a pote do roka operaci - 4 velké žlučové kameny. Meteorismus přetrvává dle složeni potravy, stejně tak i stolice střídavě průjmovitá, citlivost  v oblasti žaludku. Po několika skleničkách Vitestinu nastala značná úleva, poprvé za několik let. Doporučuji určitě, s pozdravem Marta Henkova dr.  

23.11.2020

Marta Henková, dr.

Dobry den. Srdečně Vás zdravím z České Lípy. V roce 2018 jsme od Vás odebrali 30 ks Vitestinu pro řešeni problémů se střevy mé manželky. Do dnešního dne léčebné účinky preparátu stále fungují. Protože vzhledem ke stáří věříme na prevenci, chtěl bych objednat 10 ks sklenic Vitestinu. Budeme pokračovat v osvětě v okolí i u lékařů, kteří preparát stále neznají. Je smutné, že jsme viděli Váš reklamní plakátek u našeho lékaře. Při hovoru s jeho sestrou jsme zjistili, ze ho ani nečetla. Doporučujeme i jinou formu reklamy. Děláte záslužnou práci, moc Vám fandíme. Objednávku prosím zašlete na naší adresu.

19.11.2020

Josef P., Česká Lípa

Dobrý den, trpěl jsem dlouhodobě úpornými zácpami. Po absolvování 6-ti denní léčebné kůry jsem již půl roku bez problémů. Čekal jsem s hodnocením, abych se přesvědčil o účinnosti tohoto léku. Ano, píši vědomě o léku, protože jím "Vitestin " opravdu je.

2.11.2020

Milan, Bohumín

VITESTIN jsem začala užívat kvůli potížím s dráždivým tračníkem (průjmy). 1. měsíc jsem ho užívala denně a nemohu říct, že bych tím své potíže vyřešila. Nevzdala jsem se a pokračovala dalších 14 dnů. To už se mi zdálo, se mi potíže zmírňují a tak jsem dál pokračovala, ale už pouze 2 dávky týdně. Po dalším měsíci jsem snížila dávky na 1x týdně a teď, po 5.měsících užívání (1x týdně) je můj stav výrazně lepší. Mé potíže téměř vymizely, objevují se jen ojediněle. Jediné co mi vadí je, že krabice a sklenice (řádně vymyté) nikdo nechce zpět, mně tu z nich roste komín do nebe a mé ekologické a ekonomické cítění se bouří, že to jako výrobci nedokážete vyřešit. 

29.10.2020

Jana B.

Je mi 59 let a od 15 let jsem stále řešila váhu. Výsledky všemožných diet byly sice vždy uspokojivé, ale pokaždé se objevil, v delší později v krátké době, jo-jo efekt. Poslední rok se mi začaly objevovat i četné drobné zdravotní potíže - otoky nohou spojené s necitlivostí, otoky očních víček, problémy se spánkem, neklid, pocení. A hlavně, i přes výrazné a dlouhodobé úpravy stravování, zažívací potíže a rychlý nárůst hmotnosti. 

Rozhodla jsem se, že to musím důrazně řešit. Kvůli očistě tlustého střeva jsem začala s Breusovým půstem. Měl trvat 42 dní. Po 32 dnech se trávící potíže tak zhoršily  (celodenní bolesti břicha, plynatost, průjem, nadavování, výrazná slabost, motání hlavy), že jsem opatrně začala jíst. Okamžitě váha přímo letěla nahoru, trávící potíže se nezměnily.

V prodejně bylin mi paní dala letáček o Vitestinu. Prostudovala jsem si informace a objednala balení 15 kusů. Po dvou dnech se bolesti břicha zmenšily a asi po týdnu zmizely zcela. Ostatní se pomalu zmírňovalo.

Když jsem vypila 10 lahviček, ještě moje potíže nevymizely, ale byly minimální. Takže jsem dnes objednala dalších 15 lahviček. Po dobrání doplním další průběh.

S pozdravem 

26.10.2020

Stanislava V., Hradec Králové

 

Vážení priatelia, dovoľte mi, aby som vás všetkých srdečne pozdravila a poďakovala za to, že ste dokázali priviesť na trh niečo tak úžasného, ako je VITESTIN, ktorý nemá konkurenciu na trhu. Viete, ja som od mladosti mala problémy so zažívaním, vyskúšala som všetko možné ,chodila po roznych vyšetreniach, brala rozne lieky, ale nič mi nepomohlo, aby sa mi takmer po každom jedle netvorili plyny, potom pokračovali bolestivé kŕče a končilo to na WC.... nikomu to neprajem zažiť, aby bol tak zakomplexovaný a zmorený ako ja, keď som sa bála urobiť krok z bytu, nikdy som nevedela, kedy tento proces vypukne (lebo to mohlo prísť aj keď som nič nejedla) a ja sa budem musieť vrátiť domov.... mnohokrát sa mi stalo, že som musela  vystúpiť z električky a rychle hľadať niekde toaletu... Ešte šťastie, že je tu toľko hotelov a kaviarní, že ma vždy nejaká zachránila, lebo dojsť na verejné WC, neprichádzalo v úvahu... boli to krušné časy, kým som nenašla v Mojom zdraví reklamu na Vitestin. Priznám sa, že som k tomu pristupovala s nedoverou (lebo reklamám neverím), ale povedala som si, že to už je to posledné, čo možem urobiť pre svoje zdravie a že "risk može byť niekedy aj zisk" a tak som to vyskúšala a musím zkonštatovať, že prvý raz v živote som na reklamu nenaletela.... Vitestin už užívam dlho každé ráno, pretože sa bojím prestať (aj keď moje problémy po pár dňoch pominuli), lebo som ich mala veľmi dlho.... verím,že mi vy určite poradíte, ako dlho to mám vydržať, aby som ich nemusela každý deň užívať a pomaly prestávať.... Už som vám toho napísala až-až, tak sa s vami lúčim a prajem všetkým ľuďom, ktorí majú akékoľvek problémy so zažívaním, aby verili Vitestinu, že im určite pomože.... Konečne sa našiel niekto, komu naozaj ide hlavne o naše zdravie... prajem vám veľmi veľa úspechov na trhu, aby ste mohli aj naďalej pomáhať nemocným.... Ešte raz ďakujem

24.10.2020

 

Adela, Brno

Poslední 3 roky mě trápily střevní potíže. Dopoledne jsem chodila 5-6 krát na velkou. První stolice byla jakž takž, ale ty byly další nutkavé, rychlé a s velkou bolestí břicha. Proto jsem ani nemohla dopoledne odejít nikam z domu a odpoledne s menší obavou. Jezdím do gastroporadny do Chebu (Dr.Šimek). Po kolonoskopii mi určili diagnózu dráždivý tračník. Brala jsem vlákninu a probiotika, ale bez valného úspěchu. V srpnu 2020 jsem objevila Vitestin a svitla mi naděje. Již po užití 10 sklenic Vitestinů se moje potíže velmi zlepšily a to tak, že chodím dopoledne na velkou již jen jedenkrát a břicho mě vůbec nebolí. Někdy jdu i jednou odpoledne, také bez bolesti. Po 2 měsících si objednávám znovu 10 sklenic a věřím, že můj zdravotní stav bude pořád tak dobrý. Jsem velmi spokojená.

Jiřina K., Aš

Mám velmi dobré zkušenosti s Vitestinem. Měla jsem dlouhodobé bolesti po dřívější kolonoskopii. Z tohoto důvodu jsem byla poslána v lednu na CT-čko, kde bylo zjištěno pozánětlivé zúžení střev. Rozhodla jsem se užívat Vitestin. Po půl roce užívání Vitestinu, vlastně po koronavirové krizi, jsem požádala paní doktorku o kolonoskopii. Výsledek - zúžení střev vyléčeno a bolesti žádné. Ano, užívala jsem Vitestin asi tři měsíce, z toho asi 40 dní každé ráno, pak obden a tak nějak postupně, jak je v návodu. Dlouhodobé bolesti = dlouhodobé užívání. Je dobré si tuto léčbu občas zopakovat, stačí už pak jen krátkodobě.

10.3.2020

Hanka, Lázně Bohdaneč

Po výborné osobní zkušenosti s Vitestinem jsem ho začala v malých dávkách podávat i svému pejskovi útuláčkovi (4 kg, 7l et), který měl dlouhodobé problémy se zácpou. Vitestin jsem mu podávala po dobu jednoho týdne injekční stříkačkou přímo do tlamičky 30 ml. Musím také podotknout, že po užití Vitestinu je mnohem živější a má chuť si více hrát. Nyní je to už rok a pejsek pořád parádně prospívá, předtím jsme čekali klidně i 10 minut a pejsek se stále nemohl vyprázdnit. Pejsků máme více a když se u nich objeví průjem, několik dní dáváme v menším množství (podle váhy) Vitestin a hned máme po problému a nemusíme do nich cpát žádné léky. Jsem vážně moc ráda, že Vitestin funguje nejen na lidi, ale parádně pomáhá i zvířátkům.

5.11.2020

Eliška, Týn nad Vltavou

Chci Vám touto cestou ze srdce poděkovat za Vámi vyvinutý a připravený doplněk stravy „VITESTIN“. Můj syn ing. Robert H. se již delší dobu léčil a stále léčí s Crohnovou chorobou. Onemocnění bylo ve svém počátku poměrně mírné, ale s postupem času se pomalu, ale jistě zhoršovalo. Dieta již nestačila a postupně byly nasezeny léky, a to včetně kortikoidů. O Vašem Vitestinu jsem se dověděl loni a nakoupil jsem jej v prodejně Astral – Apatyka v Praze 5. V té době jsme společně se synem odjeli na léčebný pobyt do Mariánských lázní. Syn v této době již trpěl bolestmi břicha a farmakologická léčba příliš nezabírala. Tam začal každý den pít Váš Vitestin a ve své podstatě se stal zázrak. Bolesti přestaly již po vypití dvou lahviček, syn se začal cítit podstatně lépe a my společně jsme opět dostali naději na jeho uzdravení. Od té doby kupuji Váš přípravek pravidelně v uvedené prodejně, jelikož jeho užívání má zcela bezesporu velice příznivé účinky, zlepšení potvrdil i jeho ošetřující lékař. Podle mého názoru jste svým doplňkem stravy udělal hodně dobrého pro zdraví lidí a také pro jejich naději na uzdravení a vedení plnohodnotného života. Za to máte moje nejvřelejší díky a úctu. Váš přípravek popularizuji mezi svými známými a přáteli, a to právě pro jeho nesporné léčivé účinky.

Přeji Vám Vážený pane především pevné zdraví a mnoho elánu do Vaší veřejně prospěšné činnosti.

S pozdravem a úctou

2.10.2020

JUDr. František H.

Dobrý den, slíbila jsem, že se podělím o zkušenosti s užíváním VITESTINU. Pracuji jako masérka a vše okolo zdraví patří k mé práci, O Vitestinu mě informovala moje dcera (mimochodem ekzematik). Chtěla jsem ho vyzkoušet víceméně ze zvědavosti, jako odlehčovací kůru