Zkušenosti zákazníků

Skutečné příběhy

Jestli nás něco těší a dává smysl naší práci, pak je to zpětná vazba od našich zákazníků s užíváním Vitestinu®. Ve snaze být transparentní jsme vytvořili tuto sekci, ve které se naši zákazníci dělí o své konkrétní zkušenosti.

Podle zásad Google Adwords, které dodržujeme z důvodu inzerování na Google, nám není dovoleno uvádět reference s tvrzeními o konkrétních výsledcích, pakliže se nezřekneme odpovědnosti. Z toho důvodu Vás musíme upozornit na následující: není možné garantovat konkrétní výsledky a zkušenosti zákazníků se mohou lišit.

Přesto ručíme za to, že všechny reference jsou autentické a napsané konkrétními zákazníky, kteří od nás Vitestin® odebrali. Pokud máte zájem a chcete-li se s daným člověkem spojit a bude-li s tím daný zákazník souhlasit, předáme Vám kontakt. Napište si o něj.

Pro rychlejší hledání zmáčkněte Ctrl + F  a do otevřeného okénka vpravo nahoře pište přímo název, část slova  (např.: průjm, bezlep, celiak, zácp, alergi... ). Vyhledá Vám všechna tato slova v celém textu.

VIII-sklenice-verze-1-bez-lesku-LQ-sRGB.
98,5 %

Hodnotilo 149 uživatelů

Hodnocení

4,92 dle 149 hodnocení od našich zákazníků

průjem střevní záněty crohnova choroba n

Děkují vám za zaslaný Vitesin, ale především chci poděkovat za úlevu a celkové zlepšení mých obtíží, které mi způsobila gastritida. Podstatnou úlevu jsem zaznamenala již po druhé dávce vašeho přípravku a jakékoliv známky tlaku, či bolesti žaludku zmizely již po 4. dávce. Srdečně vás zdravím a přejí vše dobré.

10.10.2021

Zuzana Dupalová, Kutná Hora

 
 
 
Vodičková-Heda-Č.-BUDĚJOVICE---antibiotika,-průjmy-str.2-r.jpg
Vodičková Heda Č. BUDĚJOVICE - antibiotika, průjmystr.1.JPG

Moje zkušenost s užíváním Vitestinu:

V prosinci 2020 jsem dostala předepsaná antibiotika na zánět dutin a jejich užívání mi způsobilo průjmy v počtu 5x denně. obrátila jsem se tedy (v květnu) na ordinaci "Gastro". Tam jsem opět dostala předepsaná antibiotika zaměřená na "léčení" střev. Výsledek "léčby" byl ten, že během 24 hodin jsem měla 10-12 průjmů!

To trvalo až do poloviny srpna!

Nepředstavitelné!

Pak jsem naštěstí objevila reklamu Vitestin. Okamžitě jsem si ho opatřila v Č. B. v prodejně "Johanka". Po šesti dnech užívání se průjem ztratil.

Samozřejmě jsem v užívání Vitestinu pokračovala a preventivně ho užívám dál. Už měsíc jsem bez potíží.

Dík výrobcům za tento zázrak!!

1.10.2021

Heda Vodičková, Č. B.

 
 
 
Chocholatá Miroslava VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ.JPG

S Vitestinem jsem spokojená. Děkuji za tak vzácný lék.

S pozdravem

24.9.2021

Chocholatá, Val. Mez.

 
 
 
Funková Soňa HUSTOPEČE U BRNA - hemoroidy, tlak v břiše REC1.JPG
Funková Soňa HUSTOPEČE U BRNA - hemoroidy, tlak v břišeREC2rr.jpg

Vážení,

Je mi 74 let. Mám diagnostikované hemeroidy bez velkých potíží po celou dobu. Náhle jsem měla pocity tlaku v břiše, a po zácpě jsem měla trošku krve na toal. papíře. Vylekala jsem se a rozhodla jsem se jít k lékaři. Ale víte, jak rád člověk jde k lékaři, zvlášť v této covidové době. Objevila jsem leták  s Vitestinem a po přečtení ohlasů od uživatelů jsem si uvědomila, že pomohl tolika lidem s mnohem vážnějšími problémy, tak jsem si objednala 6 sklenic. Po využití 2 lahviček se mi ulevilo, a po využití všech problémy zmizely úplně.

Určitě si objednám další, abych si trávicí trakt pořádně pročistila a problémy se nevrátily.

Děkuji všem pracovníkům, kteří se podíleli na tomto doslova úžasném produktu

S pozdravem

17.9.2021

Soňa F.

 
 
 
S.Tomáš-Dr.-HRADEC-KRÁLOVÉ-recnze.jpg

Již po několika dnech užívání došlo k uklidnění střevních potíží, časté (několikadenní) chození na toaletu se stalo minulostí. Mohu opravu doporučit! 

21.9.2021

Dr. Tomáš S., Hradec Králové

 
 
 

Držím palce Vám i vašemu výrobku, pomáhá opravdu. Děkuji za něj.

29.8.2021

Trafinová

 
 
 
 
P. Jana OLOMOUC - zažívání, vyprazdňování asi zácpa.jpg

Dobrý den,

trpím již delší dobu střevními problémy a špatným vyprazdňováním. Náhodně jsem přišla na Váš Vitestin. Již po 6 sklenici se střeva zklidnila a ustoupily i bolesti kolem žaludku. Je mi celkově lépe. Děkuji za tento doplněk stravy a přeji Vám další spokojené zákazníky.

1.9.2021

Jana P., Olomouc

 
 
 

Vážení, 

píši v zastoupení svého vnuka, protože ve svých devatenácti letech je zcela zdravý - Vitestin nám pouze objednává.

Mně a mému manželovi je 68let. Snažíme se žít zdravým životním stylem. Zásadní zdravotní problémy nemáme. V časopise, který je celý věnovaný tématu Zdravá střeva a dobré trávení, jsem poprvé zaregistrovala upoutávku na Vitestin. Na vaše doporučení jsme si nejprve objednali lahvičky na 14 dní. Já jsem se cítila po všech stránkách lépe a byla jsem štíhlejší. Manželovi, který delší dobu bral antibiotika, se upravilo zažívání a zhubl o 5 kg. Proto jsme si objednali skleničky další. 

Koupila jsem Vitestin i svým snachám a kamarádce. U 1. snachy (33 let) jsem doufala, že by se jí mohla zlepšit lupénka. Bohužel měla s pitím Vitestinu obtíže, zvedal se jí žaludek a nakonec to vzdala. 2. snacha (48 let) byla spokojená, cítila se lépe, lehce zhubla a chce v pití Vitestinu pokračovat. Kamarádka (70let) má hodně zdravotních problémů - vysoký tlak, cukr, kloubní obtíže... Pila Vitestin 20 dní - denně polovinu lahvičky. Je nadšená, protože laboratorní hodnoty cukru i cholesterolu jí klesly. Také chce s Vitestinem pokračovat.

Zájem o Vitestin projevil i kamarád mého muže, který má nadváhu a pomáhá mu. Skleničky si objednala i další babička mého vnuka.

Vitestin opravdu zaručuje to, co je o něm inzerováno, není to planá reklama. Naše rodina jej rozhodně zařadila mezi potravinové doplňky, se kterými máme výborné zkušenosti a hodláme v jeho pití pokračovat. Proto můj vnuk objednává Vitestin tak často. Děkujeme vám a přejeme také vám pevné zdraví.

30.8.2021

M.K.

 
 
 

Dobrý den,

byl mi diagnostikován zánět střev. Držela jsem dietu, dobrala speciální antibiotika, ale stále mě silně bolelo v podbřišku, cokoliv jsem snědla např. rýži mi připadalo jako když mám ve střevech kamení a celkově jsem cítila velkou únavu.

Náhodně jsem se zastavila v krámku se zdravými věcmi, kde mě paní prodavačka upozornila na Vitestin. Již od druhé láhve jsem cítila úlevu, pohlazení po mých vnitřnostech, Postupně vymizela bolest v podbřišku a v podstatě po třetí láhvi jsem mohla téměř normálně jíst. Momentálně jsem vypila 6 lahví a další mám objednané.

Můj názor - je to zázrak a mrzí mě, že jsem o tom nevěděla dříve, neboť problémy se střevy mám delší dobu.

V každém případě - je to cesta k uzdravení.

31.8.2021

Ivana, Hradec Králové

 
 
 
Pozerová Dagmar OLOMOUC - operace, antibiotika, zažívání, metagolismus.jpg

Vážení,

před asi čtrnácti dny jsem si objednala Vitestin, když jsem si přečetla nabídku a recenze zákazníků. Vzhledem k tomu, že mám dlouhodobé problémy se zažíváním, tak jsem se rozhodla Vitestin vyzkoušet. Věřím českým výrobkům a důvěřuji českým odborníkům a vědcům.

Po několika operacích a reoperacích kyčelních kloubů jsem dlouhodobě užívala antibiotika a od té doby mám problémy. Rovněž po operaci štítné žlázy se metabolismus zhoršil.

Po první dávce Vitestinu - myslím tím 10-ti denní kúru - jsem pocítila úlevu, tak jsem si objednala dalších 10 lahviček Vitestinu. Myslím, že bude třeba pokračovat déle, když ty mé problémy jsou dlouhodobé. Věřím, že se opět budu cítit lépe. Příští týden jsem se domluvila na dalších deset lahviček Vitestinu.

Probiotika a prebiotika a další doplňky stravy jsem mnohokrát užívala, ale zlepšení se nekonalo.

Děkuji Vám za pomoc a přeji hodně spokojených klientů.

25.8.2021

Dagmar Polzerová, Olomouc

 
 
 

Vážení přátelé,

chtěli bychom vám opět poděkovat. Manželka byla včera po 3 letech na kontrolní kolonoskopii. Před poslední kontrolou lékaři zvažovali odstranění části střeva, protože bylo neprůchodné. Lékařka, která posledně vyšetřovala manželku se při  včerejším vyšetření obávala průchodnosti sondy do tlustého střeva. Vše probíhalo absolutně bez problémů, ve střevech nebyla žádná zánětlivá místa ani polypy. Žena říkala, že při pohledu na obrazovku viděla krásně růžovou sliznici jako v krku, divertikly nepřibyly ani se nezhoršily.  Vše díky užívání Vitestinu.

Lékařka jí po výkonu sdělila, že má přijít na další kolonoskopii až za 10 let, nebo v případě nějakého problému. Vzhledem k vynikajícím stavu střev oproti minulu jsme její názor nerozporovali.

Já jsem v čekárně po dobu čekání na manželku šířil mezi čekajícími pacienty osvětu o Vitestinu. Bylo jich 5 a všichni byli v pozici, že nevěděli co se svým zhoršujícím se stavem střev dělat. Při vyřizování dokladů jsem sestře dal vaše prospekty, ať je dá pacientům.

Jsme rozhodnuti, že manželka si každý půlrok udělá preventivně Vitestinovou kůru.

Protože je krátce do voleb, počkám na nového ministra zdravotnictví a chci ho oslovit, aby pomohl většímu rozšíření užívání Vitestinu, o jehož přínosu jsem pevně přesvědčen. Ještě jednou vám všem moc děkujeme, přejeme hodně úspěchů ve vaší záslužné práci. Došly nám ukořistěné vaše letáky od praktického lékaře (už je nemají) . Kdyby byla možnost, doplňte nám zásobu ať můžeme pokračovat v šíření osvěty.      

2.9.2021

​Manželé P., Česká Lípa

 
 
 

Mám úžasnou zprávu ohledně Vitestin...

Beru ho dle vaší rady nepřetržitě přes dva měsíce (jsem nadšená.... ranní průjem sice nadále trvá - lymfocyticka collitis, ale mám spoustu energie......) a dneska mi oznámili výsledky krevních testů na kardiologií v Linci, prý tak dobré výsledky ještě v životě neviděli a chtěli by Vitestin doporučovat cardio pacientům.

Já se cítím úžasně, cholesterol mám ukázkový.

Dnes odjíždím nočním autobusem do Holandska, spaní v autobuse a pak po skautsku a Vitestin si vezu!!!! na každý den jeden.....snad se mi nerozbije.

Děkuji, vděčná

25.8.2021

Stanislava Špírková

 
 
Kníže Z STOCHOV - CR, nemoci střev, otok slinivky, průjmy, lepek, intolerance.JPG

Pane řediteli,

Váš výrobek Vitestin jsem získal v obchodě Natura Apatica v Gorkého ul. 382/8 v Kladně, kde je velice ochotná vedoucí, paní Blanka Kaschteová.

Bude mi 92 let a jezdím si pro Vitestin z venkova do Kladna.

Od r. 1960 jsem byl nemocen. Lékaři mi postupně diagnostikovali otoky slinivky, Crohnovu chorobu i různé další nemoci střev. Za 51 let jsem využil spousty různých léků a stručně řečeno trvale nepomohlo nic. Byl jsem velmi omezen ve sportování i cestování. Denní průjmy přicházely nečekaně a trvale v různou dobu. Nesnášel jsem lepek ani žádné pečivo.

Vitestin mne zcela vyléčil. Zprvu jsem koupil 12 kusů a využil je dle návodu i rad paní Kaschteové. Během 3 týdnů průjmy přestaly. To, co nedokázaly různé léky za 51 let, to dokázal Vitestin za 3 týdny. Pro mne je to hotový zázrak. Dnes si kupuji Vitestin jen jako rezervu či pojistku do budoucna a nevyužívám již denně celou sklenici. Nyní mohu cestovat kamkoli a bez rizika. Vitestin doporučuji každému, kdo má podobné potíže, které jsem měl já po 51 let. Řada lékařů ho vůbec nezná, proto ho nemohou doporučit či předepsat.

Díky Vaší firmě jsem vrcholně spokojen.

S pozdravem

19.8.2021

Z. Kníže, DPS Stochov

 
 
 

Vitestin kupuji pro svojí maminku. Celý život má problémy s vyprazdňováním, někdy pro ní musela přijet sanita, protože při dlouhodobém vyprazdňování dostala zánět ve střevu. Doktoři jí léčí na líná střeva. V časopise jsem narazila na Vaší reklamu a vyzkoušeli jsme Vitestin. Od té doby se její potíže velmi zmírnily. Nemůže si Vitestin vynachválit. Děkujeme, že jste jí zlepšili život.

27.8.2021

Míla, Děčín

 
 
Studnička Petr VNOROVY - nespavost.jpg

Delší dobu jsem měl problémy se zažíváním, nemohl jsem v noci spát, usínal jsem až nad ránem. Léky z lékárny ani na předpis od lékaře mi nepomáhaly. Po přečtení inzerátu na Vitestin jsem si ho objednal na zkoušku. Přípravek předčil mé očekávání. Je to kvalitní doplněk stravy. Jsem s ním velmi spokojen. Děkuji Vám.

26.8.2021

Petr z Moravy

 
 

Doplněk stravy firmy Natura Imuneco Vitestin předčil mé očekávání. Po dlouhodobém problému se suchem v ústech a vyzkoušení všeho možného bez jakéhokoli úspěchu, pomohl Vitestin, a to hned po druhé dávce. Je to neuvěřitelné. Pocit suchých sliznic v ústech a krku již nemám. Jsem velmi vděčná za to, že takový prostředek existuje. Škoda, že jsem to nevěděla dřív.

12.8.2021

Eva, Olomouc

 
 
Nemravová H. - bolest břeicha, nespavost, otok nohou, cukrovka.jpg

Silné bolesti v oblasti břicha těžko lokalizovatelné, zda od žlučníku, žaludku, či střev. Nespala jsem. Jsem silnější, mám oteklé nohy. Beru léky na tlak, cukrovku a cholesterol. Měla jsem informaci, že synovi Vitestin pomohl. Nyní jsem vybrala 8 Vitestinů, bolest zmizela, otoky nohou částečně ustoupily, jsem pohyblivější, mohu spát. Hodně jsem omezila jídlo, asi to též pomohlo, ale hlavně Váš přípravek.

23.7.2021

H. Nemravová, okr. Olomouc

 
 

Měl jsem silné bolesti v oblasti břicha, 2 týdny nechodil do práce a jen ležel. Vitestin mi již po 3 dnech pomohl od nejhoršího. Měl jsem 10 Vitestinů vždy ráno, pak dopoledne nic nejdel, zbytek dne jen trochu jídla. Teď už chodím do práce a Vitestin užívám o víkendu jako prevenci. Opravdu mi pomohl.

23.7.2021

D. Nemrava, okr. Olomouc

 
 

Bylinná směs s aloe vera - Vitestin jsem užíval o něco více než  30 dní. Už od prvních dní bylo jasně vidět, jak prospívá mému tělu, střevům. Chodím pravidelně na frekvenční měření přístrojem Oberon, kde výsledky byly hned vidět. Celkový stav v těle se zlepšoval na všech úrovních. Kvalita krve, buněk, vše se zlepšovalo v návaznosti na užívání Vitestinu. Měl jsem malé hemeroidy a ty už jsou pryč. Vitestin teď užívám preventivně, pro dobrý pocit a zdraví těla cca 1x za 14 dní.

12.8.2021

Václav Němeček

 
 
G Petr OLOMOUC- UC.jpg

Vitestin jsem užíval vždy ráno nalačno minimálně dvě hodiny před jídlem po dobu 16 dní z důvodu diagnostikované ulcerózní kolitidy. Za dobu užívání došlo k postupnému zlepšování zdravotního stavu a úpravě stolice. Především každodenní bolesti břicha téměř zmizely! S užíváním budu nadále pokračovat a doporučuji i ostatním se stejnými problémy.

12.8.2021

Petr G.
 

 
Kinclová Jaroslava LELEKOVICE - vyprazdňování.jpg

Je mi 88 let, tudíž mám plno zdravotních problémů. Mimo jiné problémy s vyprazdňováním. Náhodou jsem viděla reklamu na Vitestin v časopise a objednala jsem ho. A dobře jsem udělala. Jsem velice spokojená, potíže pominuly a již mám třetí dávku a preventivně Vitestin budu brát dále. Doporučuji

28.7.2021

J. K. z Moravy
 

Pozn.: třetí dávka = třetí objednávka - celkem 16 ks

Měla jsem velké štěstí, chytnul mě žlučníkový záchvat, bylo mi strašně špatně. Dostaly se mi do ruky noviny, kde jsem si přečetla o Vitestinu, přírodním produktu vyráběném v Českých Budějovicích v laboratořích Jihočeského vědeckotechnického parku. Vytočila jsem číslo a ozval se mi úžasný a ochotný pán ing. Jiří ŠUSTER. Jakmile jsem mu řekla o mém problému urychleně a přednostně mi poslal první balení. Hned po druhé sklenici mi to začalo zabírat. Nyní jsem byla na vyšetření krve a výsledky dopadly výborně, což před touto léčbou nebylo. Ještě jsem u toho zhubla. Děkuji panu ing. Jiřímu Šusterovi a celému kolektivu, s úctou a velkým poděkováním.

25.7.20201

Jana Hornerová
 

Váš výrobek jsem objevil v roce 2019 v reklamě v časopise. Zkusil jsem jej užívat. Poprvé jsem si vzal 3 sklenice. A byl jsem překvapen, že se mi stolice docela upravila.  Po té jsem příležitostně VITESTIN využíval i v minulém roce. Na přelomu roku 2020/21 a po té i v roce 2021 se zopakovala léčba antibiotiky rozhodilo se mi zažívání. Tudíž jsme s manželkou usoudili, že objednáme větší počet dávek VITESTINU.

Zkraje přípravek zafungoval docela dobře, stolice se mi upravila po počátečním překvapivém průjmu. Ale to byl jen první den. Po té se již vše vylepšilo. Jako natruc jsem asi třetí den užívání dostal nějakou virózu, což jsem vůbec nečekal. To nesouviselo s užíváním VITESTINU, v užívání jsem asi tři dny ještě pokračoval, ovšem pak jsem přípravek vysadil, neboť jsem se díky viróze, kterou jsem trpěl především bolením hlavy, tekoucí rýmou a pálením očí. Chtěl jsem Vitestin užívat v klidu, kdy je jeho účinnost dle mého mínění účinnější. Což tedy úplně nevím, ale rozhodl jsem se tak. Nyní po přestávce v jeho užívání VITESTIN doberu.

Poslední užívání VITESTINU tedy bylo atypické, přesto jsem poznal, že mi pomáhá. A to především k úpravě stolice. Jde snadněji, bez prudkých reakcí konečníku, které se někdy  (nevím proč) dostavují. Celkově se v reakcích části  mého zažívacího traktu orientuji dost obtížně. I při rádoby dietní stravě (vaří mi moje dlouholetá manželka, která mne zná) a dodržování zásad jako je pravidelnost a střídmost ve stravě i požívaných tekutinách, přicházejí výkyvy a nedokážu si v některých případech zdůvodnit proč. 

Je mi jasné, že své problémy (stenózu konečníku, zúžení střeva po sešití, sníženou imunitu, otok pravé nohy, choulostivost na určité potraviny a omezenou výkonnost) nevyřeším, ale díky Vašemu přípravku dosáhnu vyšší celkové obranyschopnosti a vyrovnanosti funkce zažívacího traktu potažmo i psychické odolnosti. Neboť budu vědět, že mi VITESTIN rozhozené zažívání zklidní a upraví do přijatelnější podoby. Jsem velmi vděčný jednak autorovi či autorům tak vynikajícího přípravku a jednak za Váš vstřícný přístup včetně zvládnuté logistiky.

S pozdravem a přáním hezkého léta

18.7.2021

Ing. J.B., Kolín

Dobrý den,

děkuji za Váš přírodní produkt Vitestin, který mi již po deseti dnech užívání velmi pomohl. Prodělal jsem před dvěma roky infekci helikobakterem. Po následné léčbě antibiotiky jsem začal mít problémy se zažíváním. Měl jsem trvalou zácpu, neustále nafouklé břicho a s tím spojené bolesti. Bál jsem se cokoliv sníst. Nepomohly ani následné léky. Náhodně jsem objevil Vitestin, který jsem zakoupil v Písku ve zdravé výživě U Vlka a začal jsem ho užívat. Byl jsem mile překvapený, za jak krátkou dobu a jak hodně mi pomohl. Upravil jsem si také stravu (více zeleniny, luštěniny a co nejméně masa a mastných výrobku). Nadále Vitestin používám, byť v malém množství a mohu ho vřele doporučit všem. Ještě jednou děkuji a jsem s pozdravem

8.7.2021

Jaroslav F., od Písku

 
 
 

Více jak půl roku mne trápily bolesti břicha, pocit pálení v břiše a s tím spojené nevolnosti přicházely hlavně v noci. Vyšetření u lékaře, odběr krve, ultrazvuk, gastroskopie - nic neodhalilo příčinu. Když jsem uviděla v časopisu reklamu na přípravek Vitestin, hned jsem si na internetu našla Vaše stránky a recenze spokojených zákazníků rozhodly. Zavolala jsem na uvedené číslo, ochotná paní se mnou zkonzultovala můj problém a do tří dnů jsem obdržela svou zásilku (tři balení zdarma jako dárek navíc za doporučení obchodu, takže velké díky). Už po užití první sklenice se dostavila úleva, po využívání šesti dávek všechny potíže zmizely a zatím se nevrátily. Takže děkuju za tento skvělý přípravek. Těší mne o to víc, že je český. Rozhodně doporučuju, vyzkoušením nic nezkazíte a možná i Vám pomůže odstranit zdravotní potíže.

17.6.2021

Vl. Vydrová

 
 
 
 
 

Pozn.: Dávkou se zde myslí sklenička

 

Dobrý den, chci se podělit o zkušenosti s Vitestinem. Díky sedavému způsobu života během lockdownu jsem velmi zápasila s nadýmáním, a počínajícím pálením žáhy.

PAK MNĚ PŘIŠEL DO CESTY VITESTIN A BYLA TO JASNÁ VOLBA. VYPILA JSEM POSTUPNĚ 5 LAHVIČEK NA LAČNO RÁNO - 5 DNÍ A PAK JSEM BRALA 2 LAHVIČKY TÝDNĚ. PILA JSEM POMALU, PŘED VYPITÍM DŮKLADNĚ PROTŘEPALA. JE PO PROBLÉMU. TROCHU JSEM SE OBÁVALA PREVENTIVNÍ PROHLÍDKY U LÉKAŘE, A VŠE DOPADLO DOBŘE.

VITESTIN SE STÁVÁ PRAVIDELNOU SOUČÁSTÍ MĚHO ŽIVOTA, CHCI HO PÍT V DOBĚ 36 HODINOVÉHO PŮSTU, KTERÝ CHCI ZAŘADIT.

PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ VE VAŠÍ PRÁCI.

29.6.2021

Věra S., Praha

 
 
 
 

Je potřeba Vám velmi poděkovat za úžasný výrobek. Náš syn (36 let) měl na konci prosince 2020 vážnou operaci rozsáhlého zánětu slepého střeva, musel mít i nějakou dobu vývod. Váš prostředek Vitestin jsme objednali a syn jej denně využíval (ráno na lačno cca 60 % obsahu jedné sklenice a zbytek vždy odpoledne).
Vitestin přispěl k velmi dobrému postupu vyléčení, proto se syn rozhodl Vitestin používat i nadále a my se ženou budeme Vitestin používat preventivně.
Moc děkujeme.
S pozdravem

30.6.2021

Marie a Jaroslav, Šternberk

 
 
 

Dobrý den,

měla jsem dlouhodobé střevní problémy, záněty, průjmy s bolestmi břicha. Noci jsem trávila na záchodě. Lékaři mi nepomohli, ani antibiotika nezabrala.

Letos asi 10.března jsem na internetu objevila VITESTIN a po poradě s Vaší organizací - ing. Šustrem jsem jej začala užívat. Syn mi jej objednával v prodejně Hulín.

Využívala jsem 4 x 15 sklenic a dá se říci, že jsem se uzdravila. Pomalu se vracím i k normální stravě. Za měsíc mi bude 89 let a cítím se zdravá. Musím říci, že hned po první vypité sklenici jsem se poprvé v klidu vyspala.

Chci Vám proto poděkovat za Vaši pomoc.

25.6.2021

H. Zdeňka, Varnsdorf

 
 
 
Kvapilová Olga LEDENICE - antibiotika průjem.jpg

Před 25 lety jsem prožila těžký stres, ve kterém jsem žila 6 roků. Pak přišla chřipka a silný zánět močového měchýře, silná antibiotika o sobě mi odrovnala imunitu a začaly problémy, které se během roku stále zhoršovaly. nebudu se rozepisovat kolik jsem snědla jogurtů a různých doplňků stravy, ale stále se ty problémy zhoršovaly. Až letos jsem objevila v novinách váš přípravek Vitestin, to byl snad už poslední pokus. Po druhé dávce se snad stal zázrak. Využívala jsem třetí dávku a budu pokračovat, protože problémy se zmenšily nejméně o 70 %. Proto můžu napsat, že vám opravu ze srdce děkuji.

25.6.2021

Olga, Jižní Čechy

 
 
 

Pozn.: 1 dávkou se myslí 1 krabice po 15 ks skleniček.

 
 
 

Dobrý den, mohu potvrdit přetrvávající pozitivní účinky Vitestinu, popsané v mé dubnové recenzi, u mé dcery, která má řadu autoimunitních onemocnění. Projevy psoriázy jsou stále slabší a slabší a vyprazdňování je stabilizované.

Slíbila jsem zpětnou vazbu v případě užívání Vitestinu mou matkou, která trpí Crohnovou chorobou. Bohužel se mně ji, navzdory mnoha pozitivním recenzí ostatních, nepodařilo přesvědčit k pravidelnému užívání. Začala jsem ho tedy užívat já - mám bolesti žaludku jednoznačně spojené s extrémním stresem v zaměstnání. Efekt je opravdu úžasný. Uvědomuji si, že trvalejším řešením je změna práce :-). Děkuji pěkně za tento úžasný produkt. Krásné léto všem

18.6.2021

Lukešová

 
 
 
Sobotková str.1 Sobotková Zdeňka JIHLAVA
Sobotková str.2 Sobotková Zdeňka JIHLAVA

Milý pane Šuster.

Zdravím Vás a moc děkuji za Váš dar. Promiňte, že píši až teď, ale mám jiné zdrav. problémy s nohou, a ta mě bolí, tak chodím k lékaři a ještě budu chodit.

Jsem velmi ráda, že Vitestin mi hodně pomohl s mými problémy se zácpou a nadýmáním. A taky s hemeroidy tím pádem. Velká úleva nastala a bolení břicha nemám. A nadýmání přestalo, což jsem velmi ráda.

Mám za sebou 5 břišních operací a jsem starší žena, letos 76 roků a byla jsem nešťastná z těch problémů. Velice si chválím Váš Vitestin. Myslela jsem si, že nic není, aby se mi ulevilo. Až v Meduňce jsem objevila Váš inzerát. Jsem šťastná za Váš výrobek a za to, jak jste ke mě štědří a moc a moc Vám děkuji. Ať se Vám daří ve firmě i v životě, hodně zdraví a štěstí.

Budu Vás doporučovat a chválit Váš výrobek.

26.5.2021

Zdena Sobotková, Jihlava

 
 
 
Hanzalová  Eliška BATELOV - kůže,nadýmán

Vážený pane Šustre,

posílám Vám „zprávu“ o stavu mého zdraví po použití Vašeho Vitestinu. Asi by bylo nejvýstižnější říci „děkuji, je mi moc dobře“. Ale byla by škoda se s Vámi kromě díků nepodělit o popis všeho dobrého, co mi Vitestin přinesl.

Tak tedy: celoživotně mě trápily obtíže se zažíváním a problémy s kůží. Je jasné, že oba problémy spolu úzce souvisí, ale dosavadní léčby se tak nějak minuly s účinkem. Je mi téměř tři čtvrtě století a věřte, že jsem si toho užila až až.

Po využívání Vitestinu se mi vylepšilo mnohé. Trpěla jsem přeplněností žaludku, až jsem jedla nebo byla hlady, plynatostí, pálením žáhy, zácpa nebo průjem. Moje lékařka mi předepisovala řadu medikamentů, ale výsledek byl nevalný, jenom na krátký čas. Vzhledem k tomu stavu jsem si musela dobře rozmyslet kam jít, abych to bez „nepříjemností“ zvládla. Tohle byla jedna část mých trampot. Ta druhá byla taky bezva! Problém s kůží, akné, ekzémy… Pleť se nedala vyléčit ale ani upravit. Následovala trvale antibiotika (trvale denní dávka 20 mg). Svědomitější lékaři chápali, že nejde o problém hormonální ale metabolický, ale nic by s tím nedokázali udělat

A tak jsem zase u Vitestinu! A zázrak, všechno se upravilo, jakoby se karta obrátila. Žádná přeplněnost žaludku – můžu jíst cokoliv, zmizelo pálení žáhy, vyprazdňování v pohodě, žádná zácpa ani průjem. Už nemusím užívat antibiotika, pleť je zklidněná, bez bolavých míst. Prostě je mi moc dobře.

Pane Šustre,

Popsala jsem Vám stručně, co jsem slíbila, použijte z toho mého léčení, co uznáte za vhodné. Nic jsem nepřikrášlila a jsem moc ráda, že jsem mohla prostřednictvím Vitestinu s Vaší firmou a s Vámi potkat.

A ještě něco. Moje maminka říkávala: před Aloe smekni, před ženšenem klekni. Tak to jste měli hodně dobrý nápad. Mějte se dobře.

15.5.2021

Eliška H. z Vysočiny

 
 
 

Dobrý den,
chtěl bych vám poděkovat. Moje maminka, když viděla, jak často léčím problém střeva, nadýmání a hemeroid - dáváme si pozor na stravu, používáme koupele na hemeroid - častá náplň našich večerů. Tak mně u vás objednala Vitestin, 10 dávek.  Je to opravdu tak, už po 3 dávkách se upravila stolice a problém s krví na toaletním papíru je také pryč. Teď mám 7 dávku, hemeroidek se stáhl, a je příjemné, že teď nevím , že tam nějaký byl - hurááá.
Ještě jednou děkuji, a nejspíše budu preventivně po určitých intervalech užívat Vitestin, ať múžem být spokojení - já i mé tělo. Děkuji

14.5.2021

Kolaja Stanislav z Moravy

 

Vážení, 

mnoho let mám problémy se zažíváním. Velmi mě trápí reflux. Za celou tu dobu jsem vyzkoušela mnoho léků, které přinášely menší či větší úlevu od citovaných problémů. Manžel čirou náhodou v jednom z časopisů našel článek o Vašem produktu Vitestinu a ihned mi jej objednal. Nastalo zlepšení mých problémů a v současné době užívám již čtvrté balení. Doporučuji všem, kdo mají stejné potíže jako já, aby Váš produkt vyzkoušeli. 

6.5.2021

M., Semily

 

Objednala jsem si Vitestin, protože jsem měla průjem a nikdy jsem nevěděla, kdy to na mně přijde. Vzala jsem si prášky proti průjmu, tak se to střídalo. Potom jsem si objednala Vitestin 10 lahviček. Brala jsem 1/4 lahvičky a potom jsem měla krásné šiščičky a jsem ráda, že se to upravilo. Znovu jsem objednala 10 lahviček. Vitestin mě pomohl.

11.5.2021

Břešťáková Jana, Ústí nad Labem

 
 

Dobrý den,
Já velmi děkuji panu vedoucímu za darování 1 Vitestinu zdarma v mé objednávce. Je to pro mě velká úleva v dnešní době, když si nemohu nikde nějakou tu korunku přivydělat.  Děkuji, opravdu moc děkuji. Stále se nemohu dostat na vaše www stránky, vždy dostanu odpověď, zastaralý počítač. Zatím to nemohu řešit, zdraví je mi přednější. 

Opětovně si pročistit střeva, tak to vidím já. 6 lahviček pěkně den po dni, tak jak mi pan vedoucí poradil. Byla jsem na tom dost špatně, bez Vitestinu by k uzdravení nedošlo. Panu doktorovi na Homolku jsem po opět nově provedené  kolonoskopii přinesla letáček o Vitestinu, kterým jsem se léčila, koukal na mě dost překvapivě. Ale uznal, že jsem v pořádku. Je to pro mě výhra nad operací, která mnohdy nemusí dopadnout dobře. 

Krásné velikonoční svátky, hodně radosti a zážitků s rodinou přeji panu  vedoucímu Šusterovi i  paní Tefferové u které objednávám telefonicky a celému kolektivu NATURA IMUNECO. S  pozdravem 

1.4.2021

H.M., Lázně Bohdaneč

Zdravím… 20let mám celiakii a přes přísnou dietu se mi čas od času vrací zažívací potíže a přetrvávají i 4 měsíce. Dostat se z obtíží bylo čím dál větší problém. V časopisu Zdraví byl článek o Vitestinu. Už jsem vyzkoušela od Probiotik vše možné. Vitestin piji po ½ skleničce s větším časovým odstupem před snídaní, aby mohl  blahodárně působit na zažívání. Zlepšení bylo do 24 hodin. S jistotou a důvěrou jej doporučuji přátelům, kteří mají podobné potíže. Děkuji touto cestou týmu, který tento produkt vymyslel a prodává. Všem přeji hodně zdraví.

7.4.2021 

Alena K.

 
Mendrelová Anna BOHUMÍN - dr tracnik, pr

Dobrý den,

střevními problémy trpím od roku 2006. Než jsem vyšla ráno do práce, byla jsem až 8 krát na stolici. V práci to pokračovalo i 10 krát a k tomu se přidal dráždivý tračník a únik stolice (něco hrozného).

Užívala jsem duspatalin, který pomohl jen krátkodobě, různé tablety od průjmu, čaje a vše bez efektu. Také Hylak forte po dobu 5 let. Při kolonoskopii mi zjistili polypy.

Před měsícem mi známá poradila ať vyzkouším Váš výrobek VITESTIN. 

Po deseti dávkách se cítím velice dobře a budu ho doporučovat dál. Moc Vám děkuji.

S pozdravem

28.4.2021 

Jana M., Bohumín

 

Je mi 65 let a od mládí trpím intolerancemi (lepek, kasein, laktoza, histamin) a několika alergiemi. Že Vitestin pomáhá nemocným a a jejich oslabeným střevům všichni víme, ale já bych chtěla popsat ještě jeden problém, o kterém jsem se zatím nikde nedočetla.

Někteří nemocní, aniž by to věděli mají také vysoký homocystein, jako jsem měla já. Při genetickém rozboru mi vyšla mutace genu pro MTHFR - polyformismus C677T s vlivem vyššího homocysteinu v krvi na zánětlivá onemocnění střev, vředové choroby žaludku a dvanácterníku a dalších onemocnění jako Parkinsonova choroba ad.

Zjistila jsem, že touto mutací trpí 1-3 procenta dospělé populace v různé síle, z toho většina se u lékařů "léčí" s chybnou diagnózou a problém zůstává.

Já jsem s pomocí Vitestinu a doporučených vitamínů tuto poruchu deaktivovala a obojí v době oslabení střev užívám, Vitestin nárazově (nyní 20), speciální vitaminové skupiny nepřetržitě. Ráda poradím, jak na homocystein vyzrát.

3.5.2021

Lenka J., Kladno

 

Vitestin jsem začala kupovat pro svou dceru. Dcera má řadu autoimunitních onemocněních včetně revmatoidni artridy a psoriazy.

Ve snaze zkvalitnit její mikrobiom (jako jednu z příčin obtíží), jsme nejdříve zkoušely řadu probiotik a prebiotik, které ovšem nepřinesly kýžený výsledek. Poté jsme objevily přípravek Vitestin. Po první kůře došlo k velkému útlumu akné, výskytu hemeoridů a stabilizaci vyprazdňování (jak z hlediska kvantity, tak kvality :)), které dceru také trápily. Nyní pokračuje v navazující kůře a společně se těšíme na další výsledky.

Vitestin mohu vřele doporučit, důkazem muže být, že můj letošní dar ke dni Matek je právě kůra Vitestinu pro mou maminku trpící Cronovou chorobou. Určitě podám hlášení i z výsledků u mé matky.

28.4.2021

Lukešová

 

Užívám Vitestin už druhý měsíc. Měla jsem problémy se zažíváním, střídavě průjmy, zácpa, nadýmání. VITESTIN mě znovu harmonizoval střeva. Můžu všem doporučit. Vyplatí se investovat peníze do tohoto přípravku. Je třeba vydržet a užívat delší čas. Ze zkušenosti můžu říct, že nepomůžou 2 sklenice. Jsem ráda, že mi Vitestin pomohl a zdraví za to stojí. DOPORUČUJI VŠEM

2.5.2021