top of page

Josef Drda: Tajná zbraň pro dokonalou formu!


Josef Drda, mistr republiky v kulturistice, trenér a nutriční terapeut,  konzultant pro výzkum

Představte si svět, kde každé sousto jídla, které si dáte do úst, je nejen zdrojem energie, ale také klíčem k vaší fyzické excelenci. Svět, kde trávení a výkon jdou ruku v ruce, tvořící dokonalou symfonii pro dosažení vašich sportovních cílů. Takový svět není pouhou fantazií. Pepa Drda, mistr republiky v kulturistice pro roky 2018 a 2020, nám otevírá dveře do tohoto fascinujícího vesmíru prostřednictvím své zkušenosti s přípravkem Vitestin a připravovanou variantou Vitestin FIT.



Objevte tajemství pohodlného ZAŽÍVÁNÍ — udržení LINIE břicha a


Představte si svět, kde každé sousto jídla, které si dáte do úst, je nejen zdrojem energie, ale také klíčem k vaší fyzické excelenci. Svět, kde trávení a výkon jdou ruku v ruce, tvořící dokonalou symfonii pro dosažení vašich sportovních cílů. Takový svět není pouhou fantazií. Pepa Drda, mistr republiky v kulturistice pro roky 2018 a 2020, nám otevírá dveře do tohoto fascinujícího vesmíru prostřednictvím své zkušenosti s přípravkem Vitestin a připravovanou variantou Vitestin FIT.

 

Trávení. Téma, které mnozí z nás možná neberou s dostatečnou vážností, představuje pro vrcholové sportovce jeden z rozhodujících faktorů úspěchu. Pepa, s námi sdílí, jak v kulturistice, sportu, kde je množství a kvalita přijímaného jídla zásadní, se Vitestin FIT stal jeho tajnou zbraní.

 

„Trávení je pro nás kulturisty klíčové,“ říká Pepa. A nejsou to jen prázdná slova. Představte si, že musíte denně zkonzumovat množství potravy, které by mohlo snadno přesáhnout běžné denní příjmy dvou až tří obyčejných lidí. Váš trávicí systém se stává vaším nejlepším spojencem nebo nejhorším nepřítelem. A zde přichází na scénu Vitestin – ne jako zázračný lék, ale jako vědecky podložená podpora pro optimalizaci trávicího procesu.

 

Podle Pepova svědectví, Vitestin přinesl zlepšení především v pravidelnosti trávení a energii. „Energeticky jsem poznal znatelný rozdíl,“ sdílí s námi Pepa rozdíl při nasazení varinty FIT. A to je pro vrcholového sportovce, jehož denní režim vyžaduje nejen fyzickou, ale i mentální připravenost, neocenitelný poklad.


Zkoušel jsem to na cvičencích

 

Mnohdy se může zdát, že péče o trávicí systém je téma spíše pro seniory než pro mladé sportovce v plné síle. Pepa ale kategoricky mění tento zažitý narativ. „Péče o trávicí trakt by měla být na vyšší úrovni,“ zdůrazňuje. A není to jen teorie. Během své praxe jako trenér závodníků Pepa prakticky ověřil účinky Vitestinu na svých svěřencích. „Všem pomohlo,“ potvrzuje.

 

Ale co je za tímto úspěchem? Je to magie? Ne, je to věda. Vitestin není jen prostý doplněk stravy. Jeho síla spočívá v kombinaci vzájemné kombinace a přípravy bylinek, které podporují trávení bez zbytečného zatížení těla kaloriemi. A právě to je pro kulturisty, kteří musí pečlivě sledovat každou kalorii, nepostradatelné.





 Udržení LINIE břicha

 

Příběh Pepy Drdy nám připomíná, že vítězství se nerodí jen na posilovacích strojích a v posilovně. Skutečná síla pramení z harmonie těla, která začíná uvnitř – v trávicím systému. Vitestin se tak stává nejen podporou pro sportovce, ale i pro každého, kdo si přeje udržet své tělo ve zdravém rytmu a využít plný potenciál každého sousta.

 

Pepa Drda nám s Vitestinem ukazuje, že inovace a vědecký pokrok v oblasti sportovní výživy nám může otvírat dveře k novým možnostem. Jeho příběh není jen o úspěchu na soutěžích, ale o cestě k lepšímu pochopení našich těl a o odhodlání zůstat na špici nejen díky svalům, ale také díky inteligentní péči o naše trávení.


Stabilizování funkce STŘEV

 

Ať už jste vrcholový sportovec, nebo jen někdo, kdo hledá cestu k lepšímu zdraví a výkonu, příběh o Vitestinu je připomínkou, že naše tělo je sofistikovaný systém, který si zaslouží naši plnou pozornost. Nebojte se prozkoumat nové možnosti a objevte, jak i vy můžete dosáhnout svého plného potenciálu. Protože věřte nebo ne, někdy může být klíčem k vašim snům právě správná péče o vaše trávení.


Závěrem


Vitestin plánuje používat i při přípravě na mistrovství republiky, doporučuje ho pro jeho výhody bez negativního vlivu na dietu nebo výkon.





Celý rozhovor na téma dokonalá forma:

Omluvte zhoršenou kvalitu zvuku, pro lepší srozumitelnost zapněte titulky.



Josef Drda, mistr republiky v kulturistice, trenér a nutriční terapeut . Rozhovor vedl Milan Hora




Josef Drda: Každý může mít svaly, ale ne každý může být úspěšný závodní kulturista.


Byl hostem Českého rozhlasu, poslechněte si. (Vitestin zmiňuje od cca 25:00 minuty.)





Vizitka na Pepu Drdu:


Vizitka na Pepu Drdu

























Na cestě ke zdravým střevům a duševní rovnováze váš doprovodí náš praktický checklist, který si můžete stáhnout zcela zdarma.







Vitestin® — osobní trenér pro vaše střeva. Dostane vás do optimální formy.

Nenechávejte šanci náhodě! Klikněte zde a získáte svůj sen ještě dnes!

Tajná zbraň pro dokonalou formu!













Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
bottom of page