top of page

Dárková karta





DÁREK NA POSLEDNÍ CHVÍLI?

Nebo chcete potěšit své blízké, kteří již Vitestin® odebírají?


S dárkovým poukazem nic nepokazíte.


Hodnota dárkového poukazu je vždy na plnou krabici nebo můžete zadat vlastní částku.

Vyberte hodnotu a vytvořte si vlastní dárkový poukaz napsáním osobního vzkazu.

Hodnoty v nabídce odpovídají vždy plné krabici, nebo můžete přidat vlastní částku. Když zakoupíte a odešlete kartu, obdrží příjemce e-mail s informací o tom v den, který určíte.




Tip:

Můžete si email ale zaslat i na vlastní emailovou adresu, Kartu si vytisknout a předat ji osobně v obálce.

Jak to funguje?

  1. Vyberete částku, zadáte údaje o příjemci, nastavíte, kdy chcete kartu doručit a zaplatíte. Po dokončení pokladny obdržíte e-mailem potvrzení o nákupu.

  2. Příjemce dárkové karty obdrží e-mail s předmětem "Právě jste dostali dárkovou kartu od ....(s příslušným jménem). Jedinečný kód karty se objeví v e-mailu.

  3. Chcete-li kartu uplatnit, zamiřte do našeho e-shopu. Při platbě zvolte možnost Uplatnit dárkovou kartu a zadejte svůj jedinečný kód.

  4. Pokud je hodnota objednávky vyšší než zbývající hodnota dárkové karty, zbývající náklady mohou zákazníci zaplatit pomocí běžných platebních metod.

  5. Pokud je hodnota objednávky nižší než hodnota dárkové karty, jakákoliv částka, která zbyde po nákupu, může být použita v budoucích nákupech. (pokud máte dárkovou kartu v hodnotě 2000 Kč a utratíte 960 Kč, můžete zbývajících 1040 Kč použít v budoucnu při nákupu na našem webu)


V současné době bohužel není technicky možné kontrolovat zůstatek na dárkové kartě, ani zasílat vytištěnou na adresu. Kartu lze uplatnit pouze na našem e-shopu.



Tip:

Připravili jsme několik souborů s možností tisku na Vaší tiskárně. Ke stažení zde: DÁRKOVÁ KARTA
























Přihlašování co nejdříve ještě zjednodušíme.

Pokud ještě potřebujete s něčím pomoct, poradit nebo provést neváhejte a kontaktujte nás na níže číslech nebo mailem, budu ráda.


Tel kontakt pro problémy s přihlášením 725 524 333.

e-mail: krubova@vitestin.cz


Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
bottom of page