top of page

Krátké příběhy zákazníků

Článek z internetového magazínu zena-in.cz

V každém organizmu souvisí vše se vším. Odstranění příčiny zdravotního problému se může projevit na celém těle, na jeho kráse, na zlepšené funkcí ostatních orgánů a tím nakonec na spokojenosti duše.

S potížemi se střevy a zažívacím traktem se setkáváme v poslední době stále více. Proto nás napadlo využít síly přírody. Je to nejstarší léčivo na této planetě, které už svou účinnost během staletí prokázalo. Vzpomeňte jen staré moudro, které nám radí, že byliny, které rostou na zahradách či loukách v blízkosti našich obydlí, jsou nejúčinnější. Přesto využíváme i dvě cizokrajné bylinky – ženšen a aloe. S pomocí toho všeho jsme vyvinuli doplněk stravy Vitestin®. Zachovává potenciál složení i energii bylin a neruší jej žádnými potravinářskými vylepšeními.

zářící střeva = zářící organismus

Vitestin® pomáhá sliznici zažívacího ústrojí, především pak tenkého a tlustého střeva, kterým navrací jejich přirozenou funkčnost. Svým účinkem a rozsahem působení je zcela unikátní. Užívá se na zdravotní problémy od úst po konečník, Všude je sliznice, a to je úkol pro Vitestin®. Doporučujeme jej při Crohnově chorobě, ulcerózní kolitidě, dráždivém tračníku, hemoroidech, průjmech, nadýmání, zácpě. Často ustupují i kožní problémy, nervozita, nesoustředěnost, afty, žaludeční potíže, pálení žáhy. Návrat elánu a životní energie souvisí mj. s tím, že Vitestin® pomáhá zbavit tělo toxinů, což má zase skvělý vliv na játra.

Denně slýcháme od spokojených zákazníků věty typu: Na můj problém jsem vyzkoušel snad úplně všechno, ale nic nepomohlo. Až Vitestin® mě dal dohromady:

  • Markéta D. Č. Budějovice: Měla jsem 20 let Crohnovu chorobu.

Po třech měsících užívání při Crohnově chorobě ukázala laboratorní vyšetření pokles kalprotektinu na 115-35 µg/g. Po dalším půl roce užívání nového Vitestinu na 13 µg/g. Konečně jsem zdravá a bez léků.

  • Ing. Jana P. Ph.D.: Vitestin velmi pomohl k úpravě a regeneraci zažívání po chemoterapii.

Po ukončení chemoterapie jsem doufala, že se zažívání vrátí do běžného režimu prakticky samo, bohužel to tak jednoduše nešlo. Pak jsem velmi ocenila právě Vitestin, zažívání na začátku užívání a po 14-ti dnech bylo k nepoznání lepší.

  • p. Slivková, Kysucké Nové Město: Vitestin® mě zachránil před operací.

Bola som z dôvodu hnisaveho zápau hrubého čreva a divertikulitídy naplánovaná na chirurgický zákrok a postihnutú časť bolo treba chirurgicky odstrániť. V deň operácie mi oznámili, že sa operácia nevykoná, nie je potrebná nakoľko všetko ustúpilo.

  • František: Po 13 letech utrpení zase s klidem usednout za volant autobusu.

Jako řidič z povolání mohu po 13 letech utrpení zase s klidem usednout za volant autobusu. Už se nebojím jít do práce a vyhlížet, kolikrát a kam budu muset při cestě vyběhnout na „řídkou“. Stačilo tak málo, 15 sklenic Vitestinu.

  • Alena z Prahy: Po opakované léčbě antibiotiky se mi objevily obrovské zažívací potíže.

Oteklo mi břicho, začala jsem mít průjmy a připojily se další problémy s koleny, klouby nervové problémy, padání vlasů slabost ještě vyšší únava. Vůbec nejhorší bylo, že jsem nemohla nic sníst ani rýži nebo vařenou zeleninu. Asi po půl roce užívání se zdravotní stav výrazně zlepšil. Již mohu jíst skoro všechny potraviny. Nyní se mi také zlepšila pleť, bolesti v kolenou i v zádech ustupují a můj jídelníček je opět pestrý bez větších následků - nadýmání a podobně. Vitestin mohu doporučit každému.

Článek byl převzat z odkaz

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
bottom of page