top of page

Pozvánka na seminář sdružení Crokus

V sobotu 21.7.2018 se naše firma zúčastní semináře, který pořádá o.s.Crokus v Praze se záměrem zvýšit kvalitu života dětí i dospělých s IBD. Přednášet budou i dva naši spokojení zákazníci, paní Markéta Drdová a pan Ladislav Franc . Pozvánka je přiložena. Přihlásit se můžete i Vy. Na vyzkoušení rozdáme 100ks Vitestinů zdarma.
Čas a místo

21. 7. 9:00 – 15:00

Šmilovského 1495/4, Šmilovského 1495/4, 120 00 Praha 2-Vinohrady, Česko

Podrobné informace

O.s. CROKUS Vás, milí přátelé, zve na seminář, jehož záměrem je zvýšit kvalitu života dětí i dospělých s IBD. VÁŠE ÚČAST je zásadním předpokladem! Jako přednášející po úvodním slovu Z. Potůčkové vystoupí:

  1. Paní Mgr. Markéta Drdová- komplexní přístup k životu s IBD a to i pro rodinné příslušníky. Ráda se podělí i o své recepty, vhodné pro naše nemocné. Bude-li čas, seznámí vás i s relaxačními technikami.

  2. Pan Ing. Milan Hein – eliminace negativních vlivů bezdrátových technologií a energetických polí ; http://www.milanhein.cz

  3. Ing. JIŘÍ ŠUSTER s informacemi o vlivu Vitestinu na zažívací trakt , o jeho složení a výrobě. Pan Ing. Šuster všechny potěší dárkem,který docení ti, kdož nemocným dětem vaří.

  4. Pan Ladislav Franc – bude vyprávět o jeho onemocnění CN, pochopení nemoci a napsání knihy, která může mnohým usnadnit život s Crohnem.

  5. Paní LENKA OBERREITEROVÁ se správným postupem a s výsledky léčby pomocí CHLORELLY A ZELENÉHO JEČMENE - GW

  6. Prof. MUDr.RICHARD ŠKÁBA CSc. , FN- Motol- téma CHIRURGICKÁ LÉČBA CN u dětí

/Pořadí přednášejících není pevně stanoveno. Je možná změna./

KDE? Setkání se uskutečnív Prostoru 8–Praha, Šmilovská ul., MHD - Krymská mapa zde

KDY? 21.7.2018

V KOLIK HODIN? Sraz od 8.30, začátek v 9.00 hod, polední pauza na oběd v Zelené zahradě.

Prosím, nahlašte nám i jídlo, které si vyberete v jídelníčku, mimo mořských plodů a ryb./Pozor, menu se v sobotu nepodává. Proto vybírejte ze stálé nabídky.

https://www.restu.cz/zelena-zahrada/?gclid=EAIaIQobChMI5rD3lfzn2wIVS_lRCh2_vg3rEAAYASAAEgKpqvD_BwE

Po obědě budeme pokračovat asi do 15:00.

Právě kvůli počtu obědů je důležité se nám včas přihlásit.

KONTAKTY PRO PŘIHLÁŠENÍ:

Kontakt: SMS +420 775 256 373

Znění SMS:

Jméno + příjmení + věk nemocného dítěte, město.

Jméno a příjmení přihlašovaného dospělého účastníka – matka, otec a nezapomeňte si vybrat oběd a napsat nám to!!! Děkujeme za všechny sdělené náležitosti.

Přihlášení je možné také zasláním emailu na adresu: zdena2226@email.cz

Ale i přes FB: Crokus – Sdružení pacientů s Crohnovou chorobou a Ulcerózní kolitidou

/Jsme zaměřeni na děti, ale na semináři uvítáme i dospělé nemocné – ovšem jen ty, kteří se přihlásí včas. Nicméně přednost mají rodiče nemocných dětí, kteří se přihlásí do 16.7. /

Na všechny zúčastněné se moc těšíme! Bude to vážně zajímavé!

A hlavně, kde si můžete osobně podiskutovat o každém tématu s přednášejícím? No přeci v Prostoru 8 na semináři o.s. Crokus.

Celý tým sdružení Crokus

Upozorňujeme, že sál má omezenou kapacitu míst! Také musíme nahlásit přibližný počet účastníků v restauraci včas a proto jsme nuceny ukončit termín přihlášení na náš seminář dnem 16.7.2018 večer.

Děkujeme za pochopení našich organizačních požadavků. Chtěli bychom, aby vše vyšlo, a vy jste si odnesli nejen důležité informace, ale i hezké vzpomínky.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
bottom of page