top of page

E-Kuchařka zdarma ke stažení

Na začátku byla myšlenka. Myšlenka, že by bylo skvělé dát dohromady recepty od lidí, kteří mají obtíže s ulcerózní kolitidou a Crohnovou nemocí, a to výhradně takové recepty, u kterých mají tito lidé sami odzkoušeno, že jim dobře působí na zažívání nebo nezhoršují stávající obtíže.

Pustili jsme se do toho s maximálním nasazením a po několika měsících se nám to povedlo. Kuchařku a její recepty jsme postavili na základě setkání a diskuze se zákazníky, zkušeností několika členů výzkumné skupiny a zdrojů odborné literatury. Jsme hrdi, že vám můžeme představit naše Recepty pro leh(p)čí pocit: postavené na základě bezezbytkové diety při střevních onemocněních. Pokud se přihlásíte k odběru našich novinek na https://www.vitestin.cz/aktuality, obdržíte od nás tuto publikaci v elektronické podobě zdarma.

Co uvnitř najdete?

  • obecné zásady stravování při dlouhodobých zažívacích obtížích

  • vhodné a nevhodné základní potraviny při střevních problémech

  • 12 receptů na polévky

  • 14 receptů na hlavní jídla

  • 13 receptů na sladké dezerty

  • 4 recepty na snídaně a svačiny

Recepty pro leh(p)čí pocit
Jak získat e-knihu?

Poděkování

Děkujeme zaměstnancům NATURA IMUNECO, s.r.o., všem dobrovolným přispěvatelům a H.Krubové, která ztvárnila design publikace.

Citování publikace

NATURA IMUNECO. Recepty pro leh(p)čí pocit: Postavené na základě bezezbytkové diety při střevních onemocněních [online]. České Budějovice, 2018, 57 s. [cit. 2018-03-09]. ISBN 978-80-270-3597-7. Dostupné z: www.vitestin.cz

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
bottom of page